anında bi de 18 fps de düştüSıcaklık değerlerini ihmal etmeyin. Buraya atın.
anında bi de 18 fps de düştüSıcaklık değerlerini ihmal etmeyin. Buraya atın.
Sonra birden 18 fps düştü alın değerlerSıcaklık değerlerini ihmal etmeyin. Buraya atın.
napıcam peki o zaman ?Kardeşim RAM yetersiz RAM. Söylüyorum bak sorunun kaynağını sana. Ben 8GB ile bile FPS drop yiyordum yer yer. 4GB ile sen hayli hayli yersin.
Pardon 8 GB'a yükselttiğini görmedim kusura bakma. Resime baktım, sorunun işlemci darboğazı. Grafik ayarlarını arttır biraz. GPU kullanımı %90'lara çıkana kadar bir arttır bakalım.Sonra birden 18 fps düştü alın değerler
napıcam peki o zaman ?
deniyip size atıcamPardon 8 GB'a yükselttiğini görmedim kusura bakma. Resime baktım, sorunun işlemci darboğazı. Grafik ayarlarını arttır biraz. GPU kullanımı %90'lara çıkana kadar bir arttır bakalım.
yaptım gene drop giriyoPardon 8 GB'a yükselttiğini görmedim kusura bakma. Resime baktım, sorunun işlemci darboğazı. Grafik ayarlarını arttır biraz. GPU kullanımı %90'lara çıkana kadar bir arttır bakalım.
hocam 8gb ram yaptım zaten görmüyomusunuz ?Eski laptopum'da 4GB ram vardı ve lol'de sürekli drop ve fps problemi yaşıyordum. Windows 10 yüklediğimde fps de bir fark olmasada drop sorunu ortadan kalkmıştı. Bence Windows 10 yüklemelisiniz. Veya ram takviyesi yapın.
Windows 10 için = Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum - Technopat Sosyal
4gb ramda oynuyorsun diyen arkadaşlar için alın 8gb ramEski laptopum'da 4GB ram vardı ve lol'de sürekli drop ve fps problemi yaşıyordum. Windows 10 yüklediğimde fps de bir fark olmasada drop sorunu ortadan kalkmıştı. Bence Windows 10 yüklemelisiniz. Veya ram takviyesi yapın.
Windows 10 için = Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum - Technopat Sosyal
Şehir ve sokak insan yoğunluğuyla ilgili bir ayar olması lazım. GTAV'te vardı. O doğrudan işlemciyle alakalı. Eğer öyle bir ayar bulursan onu kıs. Rahatlar epeyi sistem.yaptım gene drop giriyo
windows 10 kurcam bi bakalım durumaŞehir ve sokak insan yoğunluğuyla ilgili bir ayar olması lazım. GTAV'te vardı. O doğrudan işlemciyle alakalı. Eğer öyle bir ayar bulursan onu kıs. Rahatlar epeyi sistem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.