GTX 1050 Ti'lik sistem iyi mi?

Benim attığımla inanın 10 15 FPS' ten çok daha fazla fark olacaktır.
Valla bi siz düzgün konuşuyorsunuz attığınız sistem çok iyi. Ama benim burada ailevi durumlarım var arkadaşlar anlamıyorsa elimden gelen birşey yok. Bu pc nin her parçasını akakçeye yazdım 11 400 lira tutuyor. Arkadaşlar çok bu sistem 10 bin etmez diyorsa aynı bu ürünlerin 10 bin tl den aşağısıno toplarlar zaten. Ben idare etmek için pc alıyorum. Bazı arkadaşlar yardım etmeye çalışıyor ama aşırıya kaçıyor yapacak birşey yok.Burda benimde hatam olabilir kusura bakmayın o yüzden.

Şu anlık bu iyi duruyor tabii yarın size daha detaylı bir şekilde bakarım örnek olsun diye attım ama her halikarda attığınızdan performanslı (uykuluyum o yüzden) masaüstüde alabilirsiniz fırsatlar illaki sizi bulur aceleci olmayın.
Teşekkür ederim. Ama zahmet etmene gerek yok valla. Eğer bi yanlışım olduysa kusura bakma iyi geceler.

Valla bi siz düzgün konuşuyorsunuz attığınız sistem çok iyi. Ama benim burada ailevi durumlarım var arkadaşlar anlamıyorsa elimden gelen birşey yok. Bu pc nin her parçasını akakçeye yazdım 11 400 lira tutuyor. Arkadaşlar çok bu sistem 10 bin etmez diyorsa aynı bu ürünlerin 10 bin tl den aşağısıno toplarlar zaten. Ben idare etmek için pc alıyorum. Bazı arkadaşlar yardım etmeye çalışıyor ama aşırıya kaçıyor yapacak birşey yok.Burda benimde hatam olabilir kusura bakmayın o yüzden.

Teşekkür ederim. Ama zahmet etmene gerek yok valla. Eğer bi yanlışım olduysa kusura bakma iyi geceler.
Dostum aynen her şey dahil temiz 2. El de alabilirdin.

Teşekkür ederim. Zaten 10 bin tl ye (herşey dahil) çok çok sistem beklemem. Bana göre en uygunu buydu. Hata yapmış olabilirim eywallah sorun yok. Bilgisayar bende patlar.
Parana yazık etmişsin, 3 katı performans verecek bir sistemi o paraya toplardın. 11500 liraya 3060'lı sistemler servis edildi piyasaya... Düz toplama yapsan bile daha iyiy.. Her neyse hayırlı olsun.

Sistem de i5 3. nesil ve 1050 Ti var, görmüyor musunuz?

Hayır hocam Ryzen 3 1200 AF ve GTX 1050 Ti var ve ayrıca Teknobiyotik'ten alıyor. Trendyol'daki sistemden iyidir ama 2. el daha iyi olabilirdi.

Sistem de i5 3. nesil ve 1050 Ti var, görmüyor musunuz?

AMD Ryzen 3 1200 AF 3.1GHz, GTX1050Tİ 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD 21.5" Monitörlü Oyuncu Bilgisayarı - Monitörlü Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik sistem bu. Ekipman markalarını ilk kez duydum. Monitör daha iyi olabilirdi ama Trendyol'dan daha iyi.

Hayır hocam Ryzen 3 1200 AF ve GTX 1050 Ti var ve ayrıca Teknobiyotik'ten alıyor. Trendyol'daki sistemden iyidir ama 2. el daha iyi olabilirdi.

AMD Ryzen 3 1200 AF 3.1GHz, GTX1050Tİ 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD 21.5" Monitörlü Oyuncu Bilgisayarı - Monitörlü Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik sistem bu. Ekipman markalarını ilk kez duydum. Monitör daha iyi olabilirdi ama Trendyol'dan daha iyi.
En azından arkadaşın elinde kalmaz bilgisayar. Öyle düşünelim bari.

Doğru ama çoğunda taksit yok 2.el olduğu için
Ama bak dostum sen de diyorsun çoğunda diye illa olan bulunurdu. Neyse uzatmayalım almışsın artık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı