GTX 1050 vs GTX 1050Ti

U.Altun

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Son düzenleme:
Yaklaşık 15 gün önce attığın laptoplar arasından 1050 Ti’lı olanı satın aldım. Cidden çok memnunum. Aldığın zaman asla pişman olmazsın. Fakat, maalesef 1050 Ti 60 Hz'lik bir panele sahip. Kesinlikle yeterli bir değer, en azından benim için. Rekabetçi oyunlar oynarım diyorsan, 1050 zaten yeterli gelecek ve 120 Hz’lik bir panelle çok daha fazla keyif alacaksın. Tercih senin.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi arasından 1050 Ti alınmalı. 1050 çok zayıf bir kart. GTX 1050 Ti da zayıf ama günü kurtarır işte.

O paralara bu ekran kartları alınmaz. Paranızın karşılığını almak size kalmış yine de.
Aslında soru ekran kartı tercihi değil. Bırakılan linklere bir göz atarsanız daha düzgün cevaplar verebilirsiniz.
Bu yazı GTX1660 veya RX570 önerenler için de geçerlidir.

Ben 1050ti kullanılan laptopu öneririm.
Çünkü bu cihazlarda grafik işlemcisini değiştirmek çok zor ya da imkansız. 4600 liradan sonra 300 liralık farktan dolayı 1050 almayın. 1050ti laptoplar için biçilmiş kaftan.

Bu arada her iki cihazda Asus un kendi sitesinde FX504 ailesinin bir ferdi olarak görünüyor. Ve FX504 ailesinin temel özellikleri arasında 120hz ekran özellikleri yazıyor. Yani her iki cihaz da 120hz olabilir. Bunu direk üreticiye sorarak öğrenmek en iyisi. Veya bir magayaza gidip gözünüzle görün.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı