GTX 1050 vs RX 570

Nvidia' nın malı güzel o yüzden kaliteli dedim. Ceviz ağacı anlatabiliyor muyum ? Çay kahve leke yapmaz silersin geçer.Ceviz ağacı anlatabiliyor muyum ?

Bak ya. Sanki salona koltuk takımı alıyor. Görende AMD çöpten malzeme toplatıp ekran kartı yaptırıyor sanacak. AMD kullanıyorum. Malzeme kalitesi gayet tatmin edici.

Nvidia' nın malı güzel o yüzden kaliteli dedim. Ceviz ağacı anlatabiliyor muyum ? Çay kahve leke yapmaz silersin geçer. Yani ceviz ağacı anlatabiliyor muyum ? Kaliteli falan işte.
Boş yapma diyen arkadaşa bakın😀 Tarafların fanboyluğunu yapmaya gerek yok, 2 marka da kaliteli ürünlere sahip. İsteyen istediğini seçer, performansları zaten ortada. Nvdia üst düzey kartlarda daha fazla seçiliyor. Fiyat azaldıkça AMD'nin de çok iyi F/P kartları var.

Bak ya. Sanki salona koltuk takımı alıyor. Görende AMD çöpten malzeme toplatıp ekran kartı yaptırıyor sanacak. AMD kullanıyorum. Malzeme kalitesi gayet tatmin edici.
Ben ironi yaptım şu işareti ''(!)'' koyunca ironinin tadı kalmıyor. :D

Dedim ya F/P' de AMD' nin hakkını yememek gerek diye. @Beratttss

Nvidia gerçekten ceviz mi kullanıyor ya herkes ciddiye almış.

RX 570 oyunda kaç Watt yiyor? İnternette 170W yazıyor. Doğru mu?
373254

GTX1050 kullanıyorum son derece pişmanım, bu saatten sonra alınır mı emin değilim ancak, almayın, aldırtmayın. Drop yapmadığı oyun yok. Nvidia'nın AMD'den kaliteli olduğu vakitler eskide kaldı, artık Nvidia'nın verdiği her servisi AMD'de verebiliyor, hatta daha iyisini diyebilirim. Şu an şu dakika param olsa direkt RX570 veya RX580 sipariş veririm, bir daha da Nvidia tercih etmem.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı