GTX 1050 vs RX 570

Konu bilgi çorbası olmuş. GTX 1050'nin, RX 570'e üstünlük kurduğu hiç bir alan yok. Onu geçtim 1050'den bir numara yüksek GTX 1050 Ti bile RX 570'e yetişemiyor.

Araştırmaktan ve beynini kullanmaktan yoksun insanların lafına bakma. RX 570 daha iyi bir karttır. Laf attığın şirket de (AMD) dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden biri. Bu işe dün başlamış bir firma değil. Haberin olsun.

Konuyu takibe aldım, tartışma baya zevkli. Adam Nvidia'nın daha kaliteli olduğunu anlamamız için iktisatçı olmamız gerektiğini savunuyor, baya komik. Asıl komik olan ise, o mesaj konunun en beğenilen mesajı konumunda.

RX 570 4 GB modelinin rakibi GTX 1060 3 GB modelidir.

Konuyu takibe aldım, tartışma baya zevkli. Adam Nvidia'nın daha kaliteli olduğunu anlamamız için iktisatçı olmamız gerektiğini savunuyor, baya komik. Asıl komik olan ise, o mesaj konunun en beğenilen mesajı konumunda.

RX 570 4 GB modelinin rakibi GTX 1060 3 GB modelidir.
En çok ifade bırakılan*

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı