GTX 1050 vs RX 570

Merhaba arkadaslar, maks. 3200 MHz destekleyen bir anakartim var. 3200 MHz RAM alirsam, son damlasina kadar kullanirsam anakarta zarar verir miyim? Ve GTX 1050 mi, RX 570 mi? Bayağı arastirdim ama cok arada kaldim.

Nvidia' nın malı güzel o yüzden kaliteli dedim. Ceviz ağacı anlatabiliyor muyum ? Çay kahve leke yapmaz silersin geçer.Ceviz ağacı anlatabiliyor muyum ?

Bak ya. Sanki salona koltuk takımı alıyor. Görende AMD çöpten malzeme toplatıp ekran kartı yaptırıyor sanacak. AMD kullanıyorum. Malzeme kalitesi gayet tatmin edici.

Nvidia' nın malı güzel o yüzden kaliteli dedim. Ceviz ağacı anlatabiliyor muyum ? Çay kahve leke yapmaz silersin geçer. Yani ceviz ağacı anlatabiliyor muyum ? Kaliteli falan işte.
Boş yapma diyen arkadaşa bakın Tarafların fanboyluğunu yapmaya gerek yok, 2 marka da kaliteli ürünlere sahip. İsteyen istediğini seçer, performansları zaten ortada. Nvdia üst düzey kartlarda daha fazla seçiliyor. Fiyat azaldıkça AMD'nin de çok iyi F/P kartları var.

Bak ya. Sanki salona koltuk takımı alıyor. Görende AMD çöpten malzeme toplatıp ekran kartı yaptırıyor sanacak. AMD kullanıyorum. Malzeme kalitesi gayet tatmin edici.
Ben ironi yaptım şu işareti ''(!)'' koyunca ironinin tadı kalmıyor.

Dedim ya F/P' de AMD' nin hakkını yememek gerek diye. @Beratttss

Nvidia gerçekten ceviz mi kullanıyor ya herkes ciddiye almış.

GTX1050 kullanıyorum son derece pişmanım, bu saatten sonra alınır mı emin değilim ancak, almayın, aldırtmayın. Drop yapmadığı oyun yok. Nvidia'nın AMD'den kaliteli olduğu vakitler eskide kaldı, artık Nvidia'nın verdiği her servisi AMD'de verebiliyor, hatta daha iyisini diyebilirim. Şu an şu dakika param olsa direkt RX570 veya RX580 sipariş veririm, bir daha da Nvidia tercih etmem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…