GTX 1050'den RTX 3050'ye geçilir mi?

• Konuyu başlatan OnePC
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 47
  • Görüntüleme 4.648
Dediğim gibi konu sahibi detay vermemiş.
Sıfır baz alındığı zaman fiyatına değecek bir kart değil,6600/2060S alternatifleri var iken geçilmez.
6600 güç tüketimi yönünden de rahat bir kart, PSU değişikliği yapmasına gerek kalmayabilir.

Arkadaş onu sormamış işte? Ya azıcık mantıklı cevap verin şu forumda arkadaş. 1050'den 3050 geçmek istiyor. Ben 3050 kart alacağım iyi mi öneriniz var mı diye sormuyor.

Arkadaş onu sormamış işte? Ya azıcık mantıklı cevap verin şu forumda arkadaş. 1050'den 3050 geçmek istiyor. Ben 3050 kart alacağım iyi mi öneriniz var mı diye sormuyor.

Hocam biz ne yapıyoruz? Allah aşkına. Diyoruz ki 3050 alacağım öneriniz var mı? Bizde diyoruz hayır X kartı daha iyi ya da y kartı alınabilir. Yani ne bekliyorsunuz hocam.

Puwhahaha anlaşıldı dalga geçiyorsunuz ya da NVİDİA fanısınız.
Size üç mesajdır diyorum ki "konu sahibi detay vermemiş", hâlen 2K 2.el diyorsunuz?
Detay vermediyse o zaman detayını öğrenmek için. Lütfen detayını belirtin satın mı alacaksınız? Bunu yazmak zor olmamalı değil mi? Bodoslama dalmak yerine?

Detay vermediyse o zaman detayını öğrenmek için. Lütfen detayını belirtin satın mı alacaksınız. Bunu yazmak zor olmamalı değil mi?
Konu sahibi konuyu açmış salmış,ben niye adamı sorguya çekeyim.
Aktif olsa sorarım elbette, ayrıca detay sormadığım için kendimi mi sorgulayım?
Anlamadım ki derdinizi.

Konu sahibi konuyu açmış salmış,ben niye adamı sorguya çekeyim.
Aktif olsa sorarım elbette, ayrıca detay sormadığım için kendimi mi sorgulayım?
Anlamadım ki derdinizi.
Doğru olan o çünkü ya 3050 alma şunu al demek değil. Adam onu sormamış.

Doğru olan o çünkü ya 3050 alma şunu al demek değil. Adam onu sormamış.
RTX 3050 kullandığınız için mi bu savunma içgüdüsü anlayamadım:D Dünyanın en saçma savunmasını yapmışsınız. Aynı fiyata daha iyi ekran kartları var ve insanlar bunları öneriyor. Yoksa zaten cevap belli değil mi? 1050 den daha güçlü olduğu sürece geçilir de devam et o zaman.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı