GTX 1050'den RTX 3050'ye geçilir mi?

• Konuyu başlatan OnePC
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 47
  • Görüntüleme 4.662
@430518 hocamızın dediği gibi, ya AMD tarafından RX 6600 ya da NVIDIA tarafından RTX 3060 geçmek en mantıklısı olur. 2 kart da neredeyse aynı performansı veriyor zaten. Ama 3050 çöp bir kart.

RTX 3050 kullandığınız için mi bu savunma içgüdüsü anlayamadım:D dünyanın en saçma savunmasını yapmışsınız. Aynı fiyata daha iyi ekran kartları var ve insanlar bunları öneriyor. Yoksa zaten cevap belli değil mi? 1050'den daha güçlü olduğu sürece geçilir de devam et o zaman.

Laptop oradaki yazan oraya bakıyorsanız hem evde masaüstü işte laptop kullanıyorum. Ayrıca savunduğum yok sadece mantıksız buluyorum zaten yazdım. Arkadaş 1050'den 3050 geçilir mi yazmış. Çoğu kişi yok çöp yok geçilmez şunu al? Ya arkadaş onu sormamış adam bunu anlatmaya çalışıyorum :) masaüstü 3090 kullanıyorum bu arada. Hayatım boyunca hep NVIDIA kullandım fanıda değilim.

Saf güçte 1660 Ti'ı geçtim 1660S'den daha geride 1-2 FPS de olsa. Kesinlike çöp bir karttan başka bir şey değil.

Geçeli 4 gün oldu :) BF5'i en düşüte kasa kasa oynarken şimdi ultrada + çözünürlük yüzdesini 150% oynuyorum. Yani RTX3050'nin kastırdığı oyunları anca RTX4070 ve üstü adamakıllı oynatır. O yüzden geçmeni öneriyorum. Alabilirsen 3050 Ti al.
Bence ortada bi' sorun var. Bilin bakalım o sorun ne?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı