GTX 1050Ti RX570 ile değiştirilir mi?

Arkadaşlar ben Masaüstü oyuncusuyum GTX 1050 Ti 4 GB kullanıyorum bunu RX570 ile değiştirmek istiyorum kasadan çıkarılıp degistirebiliyor mu ve sizce iyi bir fikir mi GTX 1050 Ti'yı RX570 ile değiştirmek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gereksiz gibi. Yeni seri ucuz modelleri bekleyin derim. Ya da bütçe arttırıp üst modellere yönelin.

Anlaşılan bilgin yok, bence değiştirme. RX 570 ortalama %30 daha güçlü ancak hem o kartı satman, üstüne para ekleyip RX 570 alman gerek, hem de nasıl sökeceğini bilmiyorsun.

RX 570 1050 Ti'dan çok daha iyi bir kart RX 570'i besleyebilecek işlemcin varsa RX 570 alman seni en az 30 FPS yukarı çıkarır.

Değiştirebilirsiniz. Bütçe olarak çok fazla bir kaybınız olmayacaksa da, güzel bir hamle olur. GTX 1050 Ti 1080P'de, yüksek ayarlarda çoğu güncel oyuna ucu ucuna yeterken, RX 570 1080P'de rahat ettirir.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben Masaüstü oyuncusuyum GTX 1050 Ti 4 GB kullanıyorum bunu RX570 ile değiştirmek istiyorum kasadan çıkarılıp degistirebiliyor mu ve sizce iyi bir fikir mi GTX 1050 Ti'yı RX570 ile değiştirmek?
Konuyu yanlış yere açmışsınız. Ayrıca RX 570 ile GTX 1050 Ti arasında 10-20 FPS fark eder. Geçip geçmemek size kalmış ancak daha güncel ekran kartlarını bekleyebilirsiniz.

Kasadan çıkarıl değiştirebilirsiniz direkt ama bence değmez en az RX580 gibi bir karta geçmeniz sizin için daha iyi olacaktır.
Bu arada oyun performansı olarak arada %15'lik bir fark. Montajlama ve render işlerinde ise %60 daha performanslı.

Yok artık, 1 oyunda %70 geçmiştir belki anca. Dediğiniz çok saçma.
Valla çoğu oyunda 25-30 fark gördüm ben testlerde. Diğer işlerle uğraşmadığımdan bakmadım bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…