GTX 1050Ti RX570 ile değiştirilir mi?

Arkadaşlar ben Masaüstü oyuncusuyum GTX 1050 Ti 4 GB kullanıyorum bunu RX570 ile değiştirmek istiyorum kasadan çıkarılıp degistirebiliyor mu ve sizce iyi bir fikir mi GTX 1050 Ti'yı RX570 ile değiştirmek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben Masaüstü oyuncusuyum GTX 1050 Ti 4 GB kullanıyorum bunu RX570 ile değiştirmek istiyorum kasadan çıkarılıp degistirebiliyor mu ve sizce iyi bir fikir mi GTX 1050 Ti'yı RX570 ile değiştirmek?
Konuyu yanlış yere açmışsınız. Ayrıca RX 570 ile GTX 1050 Ti arasında 10-20 FPS fark eder. Geçip geçmemek size kalmış ancak daha güncel ekran kartlarını bekleyebilirsiniz.

Ben olsam satıp üstüne biraz para ekleyerek 4 GB RX 580 alırım sıfır. 900 TL civarlarında bulabileceğiniz en iyi kart. Fakat RX ekran kartlarının güç tüketimi NVIDIA kıyasla fazladır. PSUnuzun yeteceğinden emin olmanız lazım.

Kasadan çıkarıl değiştirebilirsiniz direkt ama bence değmez en az RX580 gibi bir karta geçmeniz sizin için daha iyi olacaktır.
RX 570, GTX 1050 Ti'dan ortalama %65-70 civarı daha güçlü.

@Bilgisayar Muhafızı 01 Değiştirmenizi tavsiye ederim ancak ucuz RX 570 4GB modeli ile. Pahalı modeller ile değiştirmeye pek fazla değmez. 850-900 liraya güzel kartlar mevcut.
Bu arada oyun performansı olarak arada %15'lik bir fark. Montajlama ve render işlerinde ise %60 daha performanslı.

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 570, GTX 1050 Ti'dan ortalama %65-70 civarı daha güçlü.

@Bilgisayar Muhafızı 01 Değiştirmenizi tavsiye ederim ancak ucuz RX 570 4GB modeli ile. Pahalı modeller ile değiştirmeye pek fazla değmez. 850-900 liraya güzel kartlar mevcut.
Yok artık, 1 oyunda %70 geçmiştir belki anca. Dediğiniz çok saçma.
Kasadan çıkarıl değiştirebilirsiniz direkt ama bence değmez en az RX580 gibi bir karta geçmeniz sizin için daha iyi olacaktır.

Bu arada oyun performansı olarak arada %15 lik bir fark. Montajlama ve render işlerindr ise %60 daha performanslı.
Valla çoğu oyunda 25-30 fark gördüm ben testlerde. Diğer işlerle uğraşmadığımdan bakmadım bile.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı