Fazla para kaybı olmayacaksa tabii ki değiştirilir. Abisini geçiyor RX 570![]()
Ortalama %15 lik fark var mesela CS de %6 ama fortnite da %30.Yok artık, 1 oyunda %70 geçmiştir belki anca. Dediğiniz çok saçma.
Valla çoğu oyunda 25-30 fark gördüm ben testlerde. Diğer işlerle uğraşmadığımdan bakmadım bile.
Fanboyluk kötüdür dostum hitap ettikleri bütçeler farklı ve adam bir soru sormuş lütfen konuyu AMD Nvdia rekabetine çevirmeyin.Gerekirse 50 FPS az alsın her şekilde nVidia.
Fanboyluk tam bir bilgisizlik "moRuQ nVİdİa hA" yav güzel kardeşim babanın şirketi mi? bu kadar savunuyorsun şahsen 750-850 lira bütçem olursa HD 7850+FX 6100'den şaşmam, ama 4500 lira bütçem varsa Nvidia+İntel'den şaşmam.Fanboyluk kötüdür dostum hitap ettikleri bütçeler farklı ve adam bir soru sormuş lütfen konuyu AMD Nvdia rekabetine çevirmeyin.
Neye dayanarak çöp diyosun? Şu fanboyluğu bırakıp cebinizi ve zevkinizi düşünün.AMD önermem. Bence çöp.
Arkadaşlar bu arkadaşla laf dalaşına girmeyin ne derseniz deyin anlamaz bu gibi tipler.Gerekirse 50 FPS az alsın her şekilde nVidia.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.