GTX 1060 3GB kullanımı FiveM'de azalıyor

Hamitx.07

Centipat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, ben FiveM oynuyorum derdim şu: Ben oyun oynarken düşük ayara çekince ekran kartı kullanımım azalıyor bunu engellemek istiyorum. Mümkün mü?
Yüksek ayarlara alınca da FPS aynı oluyor düşük ayarlara alınca da bunu nasıl yükseltebilirim?
Sistem.
GTX 1060 3GB.
Ryzen 7 2700.

Son düzenleyen: Moderatör:
Düşük ayarlarda ekran kartı kullanımının azalması normaldir. Yükseğe çekince bir şeyden destek alıyor büyük ihtimalle sistem. MHz değerini yükseltiyor olabilir.

Selam arkadaşlar, ben FiveM oynuyorum derdim şu: Ben oyun oynarken düşük ayara çekince ekran kartı kullanımım azalıyor bunu engellemek istiyorum. Mümkün mü?
Yüksek ayarlara alınca da FPS aynı oluyor düşük ayarlara alınca da bunu nasıl yükseltebilirim?
Sistem.
GTX 1060 3GB.
Ryzen 7 2700.

Tüm sistem.
GTX 1060 3GB.
Ryzen 7 2700.
G.Skill 16 GB tek 2600MHz.
Aourus B450 PRO.
Düşük ayarlarda ekran kartı kullanımının azalması normaldir. Yükseğe çekince bir şeyden destek alıyor büyük ihtimalle sistem. MHz değerini yükseltiyor olabilir.

İşte bak ben düşük ayarlarda GPU kullanmını yükseltmek istiyorum öyle birley var mı?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı