Belirtmiş olduğunuz bütçe bandı aralığında işlemcinizin potansiyeline bağlı olarak temiz ve test edildiği sürece alınabilir, hala daha günüzümün oyunculuğu açısından güncelliğini yitirmemiş, çoğu modern hikaye tabanlı oyunda 1080p 60 FPS standartını yakalayabilen güzel 10 serisi kartlardan biri olduğu gibi rekabetçi odaklı işlemci tabanlı ağır oyunlarda da ayar kıstığınız sürece 100 FPS üstü değerler verebilecek potansiyelde bir kart, 144 Hz bir monitörle de rahatlıkla kullanılabilir. Yalnız bu kartı alacaksanız @317678'nun belirttiği gibi soğutma sistemi güçlü MSI Gaming X, ASUS ROG Strix, Gigabyte Gaming G1 gibi modellere yönelin derim.
Şu an ASUS Dual OC modelini kullanıyorum, söylediğiniz tarzda herhangi bir coil whine gibi bir sıkıntım yok, belki bazı modellere denk gelmiş olabilir ama seriye özel genel bir problem olduğunu düşünmüyorum.
Hocam kartı araştırıyorum. GTX 1060'ların kronik Coil Whine sıkıntısı olduğunu söylüyorlar. Bu konu hakkında bir bilginiz var mı?
Şu an ASUS Dual OC modelini kullanıyorum, söylediğiniz tarzda herhangi bir coil whine gibi bir sıkıntım yok, belki bazı modellere denk gelmiş olabilir ama seriye özel genel bir problem olduğunu düşünmüyorum.