GTX 1060 6 GB nasıldır?

Belirtmiş olduğunuz bütçe bandı aralığında işlemcinizin potansiyeline bağlı olarak temiz ve test edildiği sürece alınabilir, hala daha günüzümün oyunculuğu açısından güncelliğini yitirmemiş, çoğu modern hikaye tabanlı oyunda 1080p 60 FPS standartını yakalayabilen güzel 10 serisi kartlardan biri olduğu gibi rekabetçi odaklı işlemci tabanlı ağır oyunlarda da ayar kıstığınız sürece 100 FPS üstü değerler verebilecek potansiyelde bir kart, 144 Hz bir monitörle de rahatlıkla kullanılabilir. Yalnız bu kartı alacaksanız @317678'nun belirttiği gibi soğutma sistemi güçlü MSI Gaming X, ASUS ROG Strix, Gigabyte Gaming G1 gibi modellere yönelin derim.
Hocam kartı araştırıyorum. GTX 1060'ların kronik Coil Whine sıkıntısı olduğunu söylüyorlar. Bu konu hakkında bir bilginiz var mı?

Şu an ASUS Dual OC modelini kullanıyorum, söylediğiniz tarzda herhangi bir coil whine gibi bir sıkıntım yok, belki bazı modellere denk gelmiş olabilir ama seriye özel genel bir problem olduğunu düşünmüyorum.

Belirtmiş olduğunuz bütçe bandı aralığında işlemcinizin potansiyeline bağlı olarak temiz ve test edildiği sürece alınabilir, hala daha günüzümün oyunculuğu açısından güncelliğini yitirmemiş, çoğu modern hikaye tabanlı oyunda 1080P 60 FPS standartını yakalayabilen güzel 10 serisi kartlardan biri olduğu gibi rekabetçi odaklı işlemci tabanlı ağır oyunlarda da ayar kıstığınız sürece 100 FPS üstü değerler verebilecek potansiyelde bir kart, 144 Hz bir monitörle de rahatlıkla kullanılabilir. Yalnız bu kartı alacaksanız @317678'nun belirttiği gibi soğutma sistemi güçlü MSI Gaming X, ASUS ROG STRIX, Gigabyte Gaming G1 gibi modellere yönelin derim.

Daha önce @317678'ya sormuştum bir de size sorayım. Kartın kronik bir sıkıntısı var mıdır?

Daha önce @317678'ya sormuştum bir de size sorayım. Kartın kronik bir sıkıntısı var mıdır?

Dediğim gibi bende herhangi bir sıkıntı yok, karttan karta modeline göre kronik sıkıntı olabilir, eğer ikinci el olarak alınacaksa test edilerek alınmasını öneriyorum.

Arkadaşlar, GTX 1060 6 GB ekran kartları 900-1100 lira arasında geziyor. İkinci el olarak almamı tavsiye eder misiniz? Ya da bu fiyat aralığında başka bir tavsiyeniz var mı?
2. el olan hiçbir teknolojik aleti önermem. Sizin tercihiniz. Ancak sıfır alına bir teknolojik ürünün bozuk çıkma ihtimali çok yüksek iken, 2. el almak ekstra risk ve uğraşma demek.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı