GTX 1060 6GB, i5 7600 Sistem

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inşallah.

Arkadaşlar sistemi şuan için 1 oyunda test etme şansım oldu oyun ayarlarım optimizesi olmadığı için düşük ayarlarda güncel olan Playerunknows's Battlegrounds oynayarak GPU sıcaklığı ortalama 55-65 alıyorum biraz fazla geldi. Stok soğutucu bana göre yetersiz kalıyor kullandığım sisteme göre bu normal mi?

2. MSI Afetburner'de GPU sıcaklığını oyunda verebiliyorum ama CPU sıcaklığını bulamadım bu konuda bana yardımcı olabilecek varsa iyi olur.

80 derece altı normaldir. Daha üste çıkıyorsa sıkıntı vardır.

80 derece altı normaldir. Daha üste çıkıyorsa sıkıntı vardır.
Bana pek normal gibi gelmedi hocam bu sisteme göre yada içime sinmedi onda böyle konuşuyorum. Teşekkür ederim yorumun için araştırmaya devam ediyim ben.

Hayırlı olsun. Güzel bir sistem olmuş ama bence stok fanı çıkartıp iyi bir soğutucu takmalısınız.

Hayırlı olsun. Güzel bir sistem olmuş ama bence stok fanı çıkartıp iyi bir soğutucu takmalısınız.
Teşekkür ederim daha iyisi sizin olsun. Bu sistemde 55-65 almak bana pek mantıklı gelmedi yerine stok soğutucu almayı düşünüyorum.

Hayırlı olsun. Test sonuçlarını da paylaşırsanız seviniriz.

Hayırlı olsun. Bu sistem ile ultra ayarlarda bile 55 60 FPS çok rahat görürsün. Bende GTX 1060 kullanıyorum i5 6500 ile Doom 4 de ultrada 170 FPS görüyorum yer yer 95 100 lere düşüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…