GTX 1060 Knight Online FPS Sorunu

LiteraryLucky

Kilopat
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Rust, PUBG ve benzeri FPS oyunlarında 95+ FPS alırken Knight Online'da bowl bölgesinde BF taşına saldırı yaparken FPS 30'a sabitleniyor ve daha üstüne çıkmıyor. CZ town bölgesinde ise 40 civarı FPS alıyorum. "Use weapon effect" kısmını kapatırsam FPS biraz daha artıyor ama sistemim KO için oldukça yeterli olduğunu düşünüyorum ve sorunun neden kaynaklanabileceğini öğrenmek için yazıyorum. Konu hakkında bilginiz varsa ve yardımcı olursanız çok sevinirim.

Sistem:

İşlemci: i5 4690
Ekran Kartı MSI GTX 1060 GAMING X 6 GB
RAM: 2x8 GB Samsung DDR3 RAM (667) MHz
Anakart: Gigabyte H181M-S1
SSD: Kingston 120GB HyperX
İşletim Sistemi : Windows 10 Pro

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci yüzünden, darboğaz var.
İşlemci yüzünden, darboğaz var.
Darboğaz olduğunu nereden anladınız? Diyelim ki darboğaz var neden KO haricinde geri kalan oyunlarda FPS sorunu yaşamıyorum. Yanıtlarsanız çok sevinirim.
MSI Afterburner ile GPU ve CPU kullanımını at. Basit düşünürsek: Oyunda; grafik kalitesi yükseldikçe ekran kartına binen yük artar, grafik kalitesi düştükçe işlemciye binen yük artar.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    17,6 KB · Görüntüleme: 179
Darboğaz olduğunu nereden anladınız? Diyelim ki darboğaz var neden KO haricinde geri kalan oyunlarda FPS sorunu yaşamıyorum. Yanıtlarsanız çok sevinirim.
Hocam hiç kullanmıyor ayarlar en yüksek ayarlarda mı? En yüksek ayarlara alıp dene.
Eğer monitörün 1600x900 veya 1366x768 falansa DSR ile 1920x1080 yap. Ama bir 2K'ya alıp deneyebilirsin.

2 yıl önce böyle bir konu açmıştım Knight Online gerçek sistem gereksinimleri incelersen yada en basitinden K serisi çılgın bir işlemciye geçmeni öneririm örneğin i3 8350K gibi bunada overclock desteği veren bir ana kart gibi bunun dışında işlemcin kötü değil bakım zamanı gelmiş olabilir sistemin kötü değil yani i7 2600 gtx 1060 6 gb ile uzun süre oynamış biri olarak söylüyorum o dönemde maradon da 30 40 fps alıyordum doğru ama pk anında 50 ile 300 arası değişen fps oluyordu. Tercihen sisteme bir bakmak lazım işlemci macunu sürücü desteği bunlarda sorun yok ise windows 10 lisanslı bir key alarak aktif etmeni öneririm bu windows 10 da crack yapıldığı zaman arkada kendi kendine işlemcinin %20 %40 arasında kullanılan dosyalar açıyor bu işlemcini etkiliyor olabilir ama oyunda optimizasyon yok fakat senin elindeki sistemin de kötü tarafı yok

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı