Merak ediyorum ve bazı yorumlarda görüyorum. Sizin gibi bazı arkadaşlar da oyundaki ayarları yüksekte tut şeklinde yorumlar yapan da oluyor, orta ayarlarda oyna böylelikle sistemi yormazsın diyende oluyor. Hangisi en mantıklısı ? Ekran kartından verim almak için full ultra grafik mi ? Yoksa ekran kartını yormadan orta ayarlarda oynamak mı ? Neye göre orta veya ultra grafik seçilmeli ?Birçok nedeni olabilir. Sürücülerini güncelle, oyundaki ayarları yüksekte tut.
Oyun sırasındaki sıcaklık ve kullanım değerleri nasıl?
Merak ediyorum ve bazı yorumlarda görüyorum. Sizin gibi bazı arkadaşlar da oyundaki ayarları yüksekte tut şeklinde yorumlar yapan da oluyor, orta ayarlarda oyna böylelikle sistemi yormazsın diyende oluyor. Hangisi en mantıklısı ? Ekran kartından verim almak için full ultra grafik mi ? Yoksa ekran kartını yormadan orta ayarlarda oynamak mı ? Neye göre orta veya ultra grafik seçilmeli ?
Ben ryzen 3 ve rx570 kullanıyorum. Ben oyunlarda performans ve stabillik için full grafik mi yoksa orta ayarlarda mı oynamalıyım?Arkadaşın ekran kartı GTX1060. LoL gibi bir oyunda bütün grafik ayarlarını en yükseğe aldığı zaman bana mısın demeyecek bir kart. Grafik ayarlarını ya da çözünürlüğü düşürdüğü zaman ekran kartı kullanımı da eşdeğer olarak düşecek. Bu durumlarda bazen ekran kartının çalışma frekansları düşebiliyor. Aslında önemli olan kartın kabul edebileceği ayarlarda ve çözünürlükte oyunları oynamaktır ki tam performans alınabilsin.
Ben ryzen 3 ve rx570 kullanıyorum. Ben oyunlarda performans ve stabillik için full grafik mi yoksa orta ayarlarda mı oynamalıyım?
Monitörüm 75 hz. Lolde 60, 80, 120 ve 144 fps sabitleme seçenekleri mevcut sadece.Oyundan oyuna değişir. Rekabetçi oyunlar haricinde oyunlardaki grafik ayarlarını sabit 60 FPS alacak şekilde ayarlamalısın. Tercihen 50-70 FPS arası iyi oluyor akıcılık açısından.
Monitörüm 75 hz. Lolde 60, 80, 120 ve 144 fps sabitleme seçenekleri mevcut sadece.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.