GTX 1060 LoL Düşük FPS

Avvieess

Hectopat
League of Legends'ta 15-50 FPS arasında oynuyorum format atmadan önce de gözle görülür bir FPS düşüşü vardı ama 60 ın üstünde olduğu için takmıyordum. Fakat format attıktan sonra LOL'de 15-50 FPS kısacası her oyunda düşük FPS almaya başladım. Ayrıca the forest ile attığım fotoda formattan sonraki ilk testimdi. Sanırım bayağı fazla bir şekilde darboğaz oluyor. Formattan önce yeterince besleyemese bile bu işlemci 1060'ı besliyordu ve sorun yaşattırmıyordu. Fakat format attıktan sonra artık her oyun oynanılamaz hale geldi. Bunun darboğaz olduğundan emin olmak için soruyorum ve formattan sonra bilgisayar kapanmaya başladı. İşlemcinin ısısın çok yüksek olduğunu fark ettim bundan mı kaynaklıdır? Format neyi etkileyebilir de bu kadar büyük farklar oluşur? Driver falan her şeyi eksiksiz yükledim fakat durum bu.

Dosya Ekleri

• 1568497192566.png
    1568497192566.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 89
  • 1568497195767.png
    1568497195767.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 85
Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücülerinizi güncelleyin. Performans modunu Yüksek Peformansa alın. XBox GameDVR modu açıksa onu kapatın.

Dosya Ekleri

• dff.png
    dff.png
    18,2 KB · Görüntüleme: 41
  • dffff.png
    dffff.png
    18,7 KB · Görüntüleme: 57
Arka plan uygulamalarını kapatmak için:Ayarlar->Gizlilik->Sol taraftan aşağıya inin arka plan uygulamalarına gelin, oradan kapatın.
Xbox için arama çubuğuna oyun yazın. Oyun modu ayarlarına girdikten sonra yakalamalar ve oyun çubuğu kısmındaki işretli yerlerin işaretlerini tek tek kaldırın.

Hocam Xbox GameDVR kapattın mı formattan sonra?
Kapalı.
Sürücülerinizi güncelleyin. Performans modunu Yüksek Peformansa alın. Xbox GameDVR modu açıksa onu kapatın.
Xbox Game DVR kapalı sürücler güncel yüksek moda alacağım.
Format attıktan sonra Eski LOL grafik ayarlarını mı kullanıyorsun ona dikkat ettin mi? LOL ekrankartından çok işlemci öncelikli bu arada.
Ayarlar aynı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı