GTX 1060 PUBG Anlık Takılmalar ve FPS Düşmeleri

TheNobles0

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben oyunu bütün ayarları ile oynadım ancak sorun aynı ve hepsi uçak sahnesi dışında 50-144 arası oluyor FPS. Oyun içi anlık takılmalar ve arada kasmalar oluyor. Ben Ping diye düşündüm ancak sorun pek değişmedi, yardımcı olun.
Sistemim şudur:
  • Nvidia Asus GTX 1060
  • 8 GB RAM DDR4
  • Intel i5 7500 3.4 GHz Turbo ile 3.7
Arkadaşlar oyunu bir de SSD kurmayı denemeli miyim, şu an HDD'de. Tekrar indirmem gerekir mi? Dosyaları taşısam olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD kurmanız yarar sağlayabilir.
Ama En yüksek ayarlarda 8 GB belleğin yeterli olacağını düşünmüyorum.
Artık çoğu oyun 8 GB belleğin sınırlarına ulaşabiliyor. Sistem için yeterli bellek kalmayınca takılmalar oluşabiliyor. Ayarları kısın yada Bellek takviyesi yapın.

İyi günler. Bende de X4 880K 4.7GHZ O.C GTX 1050 2G var. Aynı sorunu bende yaşıyordum. 8 GB RAM ile arkadaştan bir 4 GB RAM idarelik aldım, 12 GB RAM ile test ettim ve FPS droplarının %70'i geçti. Çok nadir oluyordu ama benim sistemde birazcık darboğaz var, bence en mantıklısı RAM eklemen olacaktır diye düşünüyorum.

İYİ günler Bendede x4 880k 4.7GHZ O.C GTX 1050 2G var aynı sorunu bende yaşıyordum 8gb ram ile arkadaştan bi 4gb ram idarelik aldım 12 gb ram ile test ettim ve FPS droplarının %70 i geçti çok nadir oluyordu ama benim sistemde birazcık darboğaz var bence en mantıklısı ram eklemen olacaktır diye düşünüyorum
Yeni konu aç istersen.

Şöyle bir durum var squad girdiğimizde server kaynaklı donmalar oluyor saniyelik ya da daha uzun. Tabi solo giriyorsan da olabilir. Bizimde başımıza çok geliyor. Fakat seslerde donup uzuyorsa o zaman sistemde sıkıntı olabilir.

Şöyle bir durum var squad girdiğimizde server kaynaklı donmalar oluyor saniyelik ya da daha uzun. Tabi solo giriyorsan da olabilir. Bizimde başımıza çok geliyor. Fakat seslerde donup uzuyorsa o zaman sistemde sıkıntı olabilir.
Soloda filan da oluyor, seste değil lag drop filan ama uçakta oyun kasıyor.

Bir de hangi ayarda oynamam gerek?
İYİ günler Bendede x4 880k 4.7GHZ O.C GTX 1050 2G var aynı sorunu bende yaşıyordum 8gb ram ile arkadaştan bi 4gb ram idarelik aldım 12 gb ram ile test ettim ve FPS droplarının %70 i geçti çok nadir oluyordu ama benim sistemde birazcık darboğaz var bence en mantıklısı ram eklemen olacaktır diye düşünüyorum
Oyunu silmeyi düşünüyorum ben o kadar para verdim bu PC için, ancak durum böyle.

Bence bi arkadaşından biryerden ram bul 4 gb en az ekle bi gör farkı droplar ortadan kalkıyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uygulayabilecegin çözümler: STEAM PUBG de başlatma kodları vardı -USEALLAVAILABLECORES -sm4 -malloc=system
Başlat Güç seçenekleri performansı seç oyun ayarları olarak da Doku orta kenar yumuşatma orta görüş uzaklıgı orta gerisi very lowda oynamanı öneririm

Bence bi arkadaşından biryerden ram bul 4 gb en az ekle bi gör farkı droplar ortadan kalkıyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uygulayabilecegin çözümler: STEAM PUBG de başlatma kodları vardı -USEALLAVAILABLECORES -sm4 -malloc=system
Başlat Güç seçenekleri performansı seç oyun ayarları olarak da Doku orta kenar yumuşatma orta görüş uzaklıgı orta gerisi very lowda oynamanı öneririm

Dediğim gibi bazen bizde de oluyor bu durum. Server kaynaklı ama bize olan çünkü hepimizde donuyor. Umarım çözersin. Steam gruplarında bazı ayarlar var bak istersen.
Arkadaşlar bugün güncelleme oldu uçak ve lobi FPS 100 90 min 80 max 120 oluyor oyun, yani hayatta kalma başlayınca oyun 20 30 FPS oluyor. Ben bugün sildim zaten pek de beğenmedim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı