GTX 1060 PUBG Kasma Sorunu

gokay1810

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar onlarca FPS oyunu oynuyorum (Rainbow, PUBG, CS:GO) gibi. Sadece PUBG oyununda kasma sorunu yaşıyorum. Ekranı sağa çeviriyorum kasıyor sola çeviriyorum kasıyor. Yani ayarlarım da yüksekte değil.
PUBG ayarlarım ise kenar yumuşatma ve doku yüksekte diğerleri en düşükte.
Donanımım:
  • 8GB RAM
  • i5 6500
  • GTX 1060 6GB
Ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
DDU yazılımı ile ekran kartı driverini silip tekrar en güncelini kurmayı denemelisin. Bu yazılım a dan z'ye bütün kırıntıları dahil siliyor diye biliyorum. Ani FPS düşüşü droplar da kullanıcılara en iyi bu tavsiye edilir diye bir yer de okumuştum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

PUBG ise şaşırmamak lazım, yeni güncellemeyi beklemekten başka diyeceğim bir şey yok. Sadece PUBG'de kasıyormuş, yeni patch gelene kadar bekleyin eğer yine aynıysa MSI Afterburner ile oyun içi değerleri paylaşın. GTX 1050 en düşük ayarlarda zar zor 70-80 fps veriyor...

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı