ömerasaf34
Hectopat
Daha fazla
Uzun bir hikayem var, özetle bilgisayarı toplattığım kişi iznim olmadan 2. el ekran kartı koymuş ucuz olsun diye ve ben bilgisayarı aldığım günden beri nvlddmkm.sys hatasıyla karşılaşıyordum, oyunlarda GTX 1060 iyi performans veriyordu Valorant'ta 300'ler falan veriyordu arada da drop yiyordu ama Valorant ekran kartı isteyen bir oyun olmadığı için zorlamıyordu. Son zamanlarda Fortnite oynaya başladım ve oyunda sağa sola dönerken çok büyük FPS düşüşleri bir sürü ani FPS düşüşü yaşamaya başladım ve Rust oynarken de mermi ateş edince FPS'de düşüşler yaşanıyordu, normal olduğunu düşünmüştüm ama sonradan anladım ki böyle bir şey olamaz. GT 1030'lu bilgisayarlar bile Fortnite'da stabil bir performans gösterebiliyor oyun sonlarında bile. (ayrıca oyunlar akıcı durmuyordu özellikle Rust gibi ağır oyunlar) tamirde şu an ekran kartım. 17 gün oldu tamirden pek umudum yok, sizce düzgün tamir olarak mı gelir? Eğer düzgün gelmezse farklı bir 2. el alıp şansımı denemeli miyim yoksa bekleyip para biriktirip orijinal mi almalıyım?