GTX 1060 Sistem CS:GO Ani Takılmalar

cihatk

Megapat
Daha fazla  
Profil Kapağı
1525000073
Arkadaşlar yeni topladığım sistemde CS:GO'da ani takılmalar yaşıyorum. Çok kısa süreliğine de olsa rahatsız oluyorum. Özellikle kutuların yanından geçerken belli oluyor. Ne yapmalıyım?
Ekran kartı ve BIOS güncel.

Sistem:
AMD Ryzen 5 1500X
MSİ B350M PRO-VD-PLUS
MSİ GTX 1060 6GT OCV1
GSKİLL RİPJAWS 8GB 3000Mhz RAM
Adata SU800 128GB SSD
Seagate Barrucada 1TB Harddisk
NOT: Oyun harddiske kurulu. MSI Afterburner'ı yükledim ancak ekran kartımı görmedi.

Son düzenleme:
Daha önce DDU ile kaldırıp aynı siteden yükledim. Sonuç aynı. Aslında çok rahatsız etmiyor ama yine de sinirimi bozuyor. Diğer oyunlarda daha fazla mı sorun olur az mı olur bilemiyorum. RAM yetersiz geliyor olabilir mi ?

Alakası olamaz. Ben 1050 TI, R5 1600 ve 8 GB ile oynuyorum, bende de HDD'ye kurulu, ve şu ana kadar 1 sefer bile drop yaşamadım.
8 GB RAM CS:GO için fazlasıyla yeterlidir. Farklı oyunlarda da test eder misiniz? Bir de HDD için HD Tune Pro ile sağlık testlerini isteyeceğim.
Evet, ufak bir bad sector falan varsa sorun yapabilir.

HD Tune Pro ile testi az önce yaptım. Gayet iyi durumda. Bir sorun yok. Farklı bir oyunda deneyip tekrar yazacağım buraya. Muhtemelen 1-2 güne denerim başka bir oyun.

Tekrar yüklemem gerekli mi? Yoksa bir şekilde taşıyabilir miyim ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı