GTX 1060 sistem performans düşüklüğü sorunu

Furkan Anıl

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
Bilgisayarımın özelliklerinin gayet iyi olmasına rağmen hiçbir oyunda bunu göremiyorum. Kingdom Come Deliverence ve Bannerlord'u örnek olarak söyleyebilirim. Önerilen sistem gereksinimlerinde ve üstünde olmasına rağmen kingdomu oynayamıyorum bannerlorduda orta düşük grafiklerde oynayabiliyorum birçok oyunda da durum aynı.

Sistem özelliklerim:
GTX 1060 6 GB ekran kartı.
Corsair 8 GB 2666 MHz RAM.
MSI H310M-PRO-VD anakart.
Seagate 1 TB hardisk.
Aerocool CS1102 500W kasa.

Sorun ne anlayamadım bir türlü kasayı yanlış mı kurdum yoksa donanımsal bir sorun mu var? Hiçbir fikrim yok yazılım güncelleme şeylerini deneyeli çok oldu. 1 yıla aşkındır kullanıyorum ama artık canımı sıkmaya başladı performans sorunu.
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bannerlord'da optimizasyon sorunu var. Bendede 2 ay önce senin sistemine benzer bir sistem vardı performans düşüklüğü yaşıyordum. Bütçen varsa yenilemeni tavsiye ederim.

Kendimce 8 GB RAM'i de yeterli bulmuyorum.

İşlemciniz nedir? Bannerlord yeni çıkmış bir oyun optimizasyonu zamanla düzelicektir o normal.

İşlemciniz nedir? Bannerlord yeni çıkmış bir oyun optimizasyonu zamanla düzelicektir o normal.
İşlemcim intel core i3 8100 3.60 ghz
arkadaşlar haklısınız o oyunlar konusunda lakin bu çoğu oyunda böyle ve benim sistemimle yapılmış videolarda o oyunlarda da sıkıntı olmuyor hiçbir anlam veremiyorum ram konusunda haklı olabilirsiniz bende hep suçu ram'a atıyordum ama baktığım zaman 8 gbnınde bir yere kadar götürmesi lazım beni sonuç olarak

Kardeş bi çözüm bulabildin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…