GTX 1060 Sistem PUBG FPS Düşmesi

ersanshn

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba iyi günler. Bugünkü indirimde PUBG aldım fakat oyunda evlere girerken maç arama butonuna bastığımda menü geçişlerinde FPS'im 150'den 20'ye düşüyor, sebebi ne olabilir? Birçok yere baktım fakat çözüm bulamadım. En düşük ayarda da denedim, GeForce Experience ile Optimizasyon ederek de girdim hiç bir değişiklik olmuyor. Ekran kartı oyunda 55-60 derece işlemci ise 60-65 derece arasında oluyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

GİGABYTE 1060 3 GB modeli
8 GB RAM
İ7 3.nesil işlemci
650W 80+ güç kaynağım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun içi CPU, GPU, Bellek kullanım ve sıcaklık değerlerini paylaşın.
MSI Afterburner OSD Gösterge Rehberi - Technopat
HD Tune yazılımı Health ve Error scan taramalarını yapın. Ekran görüntüsü paylaşın.
Bad Sector Nedir? Nasıl Tespit Edilir?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
videoda hepsini çektim.
Oyunda mı düşür yoksa menüde mi ? Menüde fps düşmesi normal. Envanteri açınca fps düşmesi gerek. Ekran kartı boşa çıkıyor çünkü.
oyunda da evlere girdiğim zaman düşe oluyor.
Eğer işlemciniz ekran kartını %100 çalıştıra biliyorsa, işlemciden kaynaklı olacağını düşünmüyorum.
Eğer işlemciniz ekran kartını %100 çalıştıra biliyorsa, işlemciden kaynaklı olacağını düşünmüyorum.
çalışıyor fakat çok dengesiz gibi geldi bitek bu sorunu pubg de alıyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    17,1 KB · Görüntüleme: 87
Sisteme kalan bellek 2 GB fazla olmalı. Olmadığında sistem bu tarz takılmalara neden oluyor.
Bir adet 8 GB bellek takviyesi yapın. Ya da oyun oynarken bellek kullanan uygulamaları kapatın.
Windows 10 Hızlandırma Rehberi - Technopat
Bağlantıdaki rehberden bu konu da yardım alabilirsin.

Health ve error scan sekmelerinin ekran görüntüsünü atmamışsın.

Sisteme kalan bellek 2 GB fazla olmalı. Olmadığında sistem bu tarz takılmalara neden oluyor.
Bir adet 8 GB bellek takviyesi yapın. Ya da oyun oynarken bellek kullanan uygulamaları kapatın.
Windows 10 Hızlandırma Rehberi - Technopat
Bağlantıdaki rehberden bu konu da yardım alabilirsin.

Health ve error scan sekmelerinin ekran görüntüsünü atmamışsın.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı1.PNG
    Ekran Alıntısı1.PNG
    15,7 KB · Görüntüleme: 71
  • Ekran Alıntısı2.PNG
    Ekran Alıntısı2.PNG
    13,3 KB · Görüntüleme: 71
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı