GTX 1060 Sistem Toplama

Batuhan Tanın

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler, 1-2 gün önce topladığım ve Salı günü elime ulaşacak olan oyun amaçlı bilgisayarım hakkında yorumlarınızı öğrenmek, ve bir kaç soru sormak istiyorum.

Ekran Alıntısı.PNG

Soru 1- Bilgisayar uzun ömürlü olur mu ?
Soru 2- Oyunlarda sıkıntı yaşatır mı ?
Soru 3- Eksik parçası veya şunu alsan daha iyi olurdu dediğiniz bi parçası var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Üç-dört sene boyunca 1080p odaklı oyunda üst seviye performans gösterir. Hızla gelişen teknolojiden ötürü yeni oyunların nasıl gereksinimlerle gelebileceği çok tahmin edilebilir şeyler değil. Ben olsam rami 16 gb yapardım bu yüzden.

Sistem genel olarak dengeli. O sisteme 8GB Ram yeterli gelmeyecektir. GTA 5 testinde GTX 1060 8GB Ram'i aşıyordu.

1-) Bilgisayar uzun ömürlü olur. Kaç senedir HD 7350 kullanıyordum. İlk kullandığımda yetersizdi şimdi de yetersiz çöp bi kart, kullanılırmı kullanılır minecraft oynatır o ayrı mesele :)

2-) AAA oyunlarda 2-3 sene yüksek ayarlarda rahatça oynatır. Ondan sonra biraz ayar kısmak gerekir.

3-) Eksik parça olarak 8GB Ram yetmeyecektir bazı oyunlarda. Hele ki yeni çıkacak oyunlarda daha da sıkıntı yaşatacaktır. O yüzden bütçeniz olduğu zaman bi 8 daha almanız lazım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı