Sonra gelişmiş güç ayarlarından diğer güç ayarlarına basın.
Sonra orada yüksek performans bölümü açılacak orada onu seçin ve kapatın. Artık işlemciniz tam güçte çalışmaya hazır olacak.
Ondan sonra GPU için ASUS kullanıyorsanız GPU Tweak 2, MSI kullanıyorsanız MSI Afterburner kullanarak o.c modu seçiniz.
Not: Bunları yaptıktan sonra işlemci ve ekran kartı biraz ısınacaktır ve ısınma derecesi artacaktır.
Nasıl yani oyunun grafik özelliklerini değiştirdiğimizde ekran kartının kullanım oranında bir değişiklik olmaz mı. (merak ettiğim için soruyorum bu arada)
Nasıl yani oyunun grafik özelliklerini değiştirdiğimizde ekran kartının kullanım oranında bir değişiklik olmaz mı. (merak ettiğim için soruyorum bu arada)
Yani bence de diyelim ki bir RTX 3090 minecraft taki kullanım oranı ile Cyberpunk ta aynı olacağını sanmıyorum aynı şekilde oyun içi ayarlardan da fark ettireceğini düşünüyorum.
Dediklerini okudum yaptım ayarları fakat herhangi bir şey değişmedi. Bu arada monitörüm 165 Hz olduğu için 165 FPS aşağısı kasıyor gibi gözüküyor, ayarları en yükseğe çektiğimde FPS azalmıyor tam tersine birazcık da olsa artıyor, çünkü ekran kartı kullanımı da artıyor ama Ultra'da oynamak istemiyorum çünkü çok gereksiz efekt var adamlar gözükmüyor gözü yoruyor yani rekabetçi olarak oynanmıyor.
Sonra gelişmiş güç ayarlarından diğer güç ayarlarına basın.
Sonra orada yüksek performans bölümü açılacak orada onu seçin ve kapatın. Artık işlemciniz tam güçte çalışmaya hazır olacak.
Ondan sonra GPU için ASUS kullanıyorsanız GPU Tweak 2, MSI kullanıyorsanız MSI Afterburner kullanarak o.c modu seçiniz.
Not: Bunları yaptıktan sonra işlemci ve ekran kartı biraz ısınacaktır ve ısınma derecesi artacaktır.