GTX 1060 sisteme güc kaynagi secimi

Yilmazzzzz

Hectopat
Daha fazla  
GTX 1060 sistem topluyorum. Sistem ozelliklerini asagiya koyuyorum. Bu bilesenler iyi midir sizce?

Gigabyte GA-AB350-Gaming ATX AM4 4 x DDR4 m2 S-ATA USB 2.0 USB 3.0 USB 3.1 HDMI DVI-D D-Sub anakart

Corsair CMK32GX4 M2D3000 °C16 Vengeance LPX 16 GB RAM

MSI GeForce GTX 1060 ARMOR 6 G ekran karti

AMD Ryzen 1600

Corsair CSSD-F120GBLE200 Force 120 GB SSD

Seagate BarraCuda 1 TB HDD

Corsair CC-9011075-WW Carbide Serisi 100R Yandan Pencereli, Mid-Tower ATX kasa

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa değişimini öneririm. Bir de o RAM'lerin koduna bakınca 32 GB olduğunu anlıyorum. Gerek yok. 16 yeterlidir. PSU için de bütçe belirtin. Bu yazdıklarım oyun sistemi için. Render sistemiyse belirtin.

Cevaplar icin tessekur ederim.Corsair kasanin sade tasarimi hosuma gitti ne gibi eksi yonleri var bu kasanin ona gore degistirme imkanim var, msi in modeli ucuz diye onu tercih ettim digerleri ile arada baya fark var.Peki anakart hakkinda ne dusunuyorsunuz bu model yerine hangisini alabilirim?. Gigabyte GA-AB350-Gaming ATX 3 var ama fiyati daha pahali onun yerine Gigabyte GA-AB350-Gaming ATX normal olani tercih ettim.Nazim pasa size ulasabilecegim bi yer varmi size bi kac sorum var eger cevaplarsaniz ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı