GTX 1060 sisteme PSU önerisi

Etiket atılmış, ama silinmiş. Çok kırıldım. 😭

Neyse, zaten bildirim gelmişti. 800 TL'ye bu var:

Bir tık aşağısına, bu var:

Bütçe dahilinde:

Biraz artarsa:

Biraz daha artarsa:
Paylaştığınız Corsair modelinin yorumlarından korktum açıkçası ses yapıyomuş cızır cızır. O 700W'lik Cougar nasıldır? Frisby yazıyor korktum biraz o yüzden.😅 Aslında alırken en az 600-650W gücünde almak istiyorum çünkü ileride sistem yükseltirsem bir daha PSU almak istemiyorum, bilemiyorum mantıklı mı bu hareket ama.

Paylaştığınız Corsair modelinin yorumlarından korktum açıkçası ses yapıyomuş cızır cızır. O 700W'lik Cougar nasıldır? Frisby yazıyor korktum biraz o yüzden.😅 Aslında alırken en az 600-650W gücünde almak istiyorum çünkü ileride sistem yükseltirsem bir daha PSU almak istemiyorum, bilemiyorum mantıklı mı bu hareket ama.
O da fena değil ama CX550F çok daha iyi. Ayrıca cızır cızır olan şey sadece ses, başka bir şey değil.

Paylaştığınız Corsair modelinin yorumlarından korktum açıkçası ses yapıyormuş cızır cızır. O 700W'lik Cougar nasıldır? Frisby yazıyor korktum biraz o yüzden.😅 Aslında alırken en az 600-650W gücünde almak istiyorum çünkü ileride sistem yükseltirsem bir daha PSU almak istemiyorum, bilemiyorum mantıklı mı bu hareket ama.

Önceden öneriyordum, artık temkimliyim.

Coil whine ses harici sorun değil, bu bütçede başka da yok açıkçası. HV Pro var bir tek ama CX-F daha iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı