GTX 1060 sisteme PSU önerisi

ogulcansivri

Megapat
Makaleler
1
Yer
İstanbul, Üsküdar
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 7500F
32GB 6000 MHz DDR5
Intel ARC B580 12GB Ekran Kartı
Meslek
Sitogenetik Laboratuvar Teknikeri
Arkadaşlar merhaba. Bir tanıdıktan 2. el sistem alacağım sistemin PSU'su bozulduğu için yeni PSU almam gerektiğini söyledi. Bilgisayarın işlemcisi i5 6. nesil 16 GB RAM var ve GTX 1060 ekran kartı var. Sistem için kaç W PSU almam lazım? Ayrıca PC için 6000 TL fiyat verdi sizce uygun mu?

Bütçeniz yetiyorsa FSP alın geçin hocam. Ayrıca arkadaşların dediği gibi sistemin ederi 5K PSU yok biraz daha indirim isteyin.
Hocam cihazı küçük kardeşime alacağım. Kuzenimin eşi cihaz boşta duruyor istiyorsan al diyince bende kafanda bir rakam söyle bedavaya ayıp olur dedim. Başta unutmuş bozuk olduğunu sonra psu almak şart dedi. Kardeşim de bilgisayara çok özen gösteren biri değil çok para harcamak istemiyorum psu piyasasına hakim değilim hep laptop kullandım o yüzden sormak istedim. Teşekkür ederim cevabınız için.

Hocam cihazı küçük kardeşime alacağım. Kuzenimin eşi cihaz boşta duruyor istiyorsan al deyince bende kafanda bir rakam söyle bedavaya ayıp olur dedim. Başta unutmuş bozuk olduğunu sonra PSU almak şart dedi. Kardeşim de bilgisayara çok özen gösteren biri değil çok para harcamak istemiyorum PSU piyasasına hakim değilim hep laptop kullandım o yüzden sormak istedim. Teşekkür ederim cevabınız için.

Hayırlı olsun öncelikle, aşağı bıraktığım rehberden önerdiğim PSU'ları tercih edebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı