Lexon
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Müteercim Tercümanlık
Hocam sistem öncelikle çok güzel bence oyun için. Ama sisteme mutlaka SSD ekleyin. İşletim sistemi ve oynamayı arzuladığınız oyunları (tabi çok büyük olmayan oyunları) SSD’nin içine kurun. Daha hızlı çalışır. SSD olarak Samsung 850 Evo 120GB öneririm. Eğer paranız yetiyorsa 250GB’ta alabilirsiniz. Bu arada RAM’leri 3000MHz almanızı öneririm. Eğer şekil şukul olsun diyorsanız Corsair Vengeance LED 3000MHz modeline bir bakın derim. Ekran kartı olarak Evga’nın modeli çekirdek ve bellek hızı olarak daha hızlıdır. Bu arada parçalar bu kadar pahalı değil normalde. Ben İtopya’dan topladım. Fakat işlemci, anakart ve SSD’yi farklı sitelerden almanız gerekecek İtopya’nın stoğunda yoktu. SSD’yi, Hepsiburada veya Vatan’dan alabilirsiniz. İşlemci ve anakart için link bulursam sizinle paylaşacağım. İndirim konusuna gelince şimdiden parçaları takip etmeye başlayın derim size. Zaten yılbaşına 1 hafta kala muhtemelen indirimler başlar.
Edit : Dikkat edin işlemci i7 8700. i7 8700K’dan bahsetmiyorum. 8700K iyi bir soğutucuyla birlikte 500₺ pahalıya gelir. İşim o kısmına dikkat edin.
Hocam eyvallah cok sagolun. I7 8700'ı bulamadim malesef. Linkini atabilirseniz cok iyi olur.8700k olarak bakmiştim ben vatandan. Evganin ekran karti fiyati yuksek oldugu icin galax tercih ettim. Ayni zamanda ram olarakta fiyati uygun oldugu icin 2400mhz düşündüm. 3000mhz dediginize bir bakacagım. Sekil olmasina gerek yok. Disiyla degil içiyle ilgileniyorum. Görünüş pek önemli degil. Dedigim gibi 4500e sabitlemeye calisiyorum.
İndirime gelince az önce ögrendimki Vatan 18 20 agustos arasinda zaten bütün oem ürünlerinde indirim yapmis %18. Bu beni bayagi sarsti acikcasi. Birdaha indirim yaparlarmi bilmiyorum. Herseyde 18 indirim baslamis. Notebook masaüstü kucuk ev aletleri vs. Ama oemde hala tık yok. Eger indirim olmazsa nasil yapicam bilmiyorum. Itopyadada fiyatlar uçuk geldi biraz. Linklerini bekliyorum ustam. Allah razi olsun.