GTX 1060 vs RX 480 Sistem

Hangi ekran kartı daha performanslı ?

  • Galax 1060

  • MSI RX 480


Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Hepinize ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. Rx 480 ile sistem toplayacağım kararımı verdim aklımda iki soru kaldı.
1-)Freesync destekli bir monitör almayıp da en baştaki philips monitör alırsam ne gibi bir kaybım daha doğrusu çok fazla bir fark olur mu? Bir yerde, işte amd ekran kartı alıyorsan freesync bir monitör almalısın yoksa ekran kartının tam performansını alamassın diye bir mesaj okumuştum. Yardımcı olur musunuz?
2-) Anakartın bildiğim kadarıyla fps değelerine bir etkisi yok eğer bazooka değil de h110m pro-vd alırsam ne gibi kayıplarım olur? Çok teşekkür ederim hepinize.
 
Bazooka yerine H110M PRO-VD alırsan pek bir kaybın olmaz. Oyun performansını 1 FPS etkiler muhtemelen, 2 RAM slotu kaybedersin. İstersen Msi B150M PRO-VDH al, Bazooka modeli ile aynıdır. Sadece Technopat'taki yorumları ciddiye alırsan sevinirim, zira Youtube videolarının altında yazan insanlar yanlış bilgi veriyor genelde. Freesync modelini almazsan bir şey kaybetmezsin, alacağın FPS yine aynı olur. Philips modelinde en fazla 60 FPS gözükürken Viewsonic modelinde en fazla 75 FPS görebilirsin. Viewsonic modeli daha iyi bu açıdan. Freesync varsa ekranda görüntü yırtılmaları oluşmaz. Normal bir monitörle ben görüntü yırtılmasıyla hiç karşılaşmadım, şu an için ne kadar güzel bir özellik olduğunu kestiremiyorum.
@Ali Cİhan Kardeşim 2 monitör bağlayınca birinden oyunu açıyorsun, yandakinde de masaüstü işlerini yapıyorsun. Oyun 2 monitöre yayılmıyor yani. Onu ayarlayabiliyorsun.
 
Arkadaşlar hepinize yorumlarınız ve tavsiyelerinizden dolayı çok ama çok teşekkür ederim<3 Sizlerin de belirttiği özellik ve çok yönlülük açısından RX480 almaya karar verdim. Anakart olarak da h110m pro-vd alacağım. Bana iki ram slotu yeter:):) Philips monitör alıp çift ekran olarak kullanmayı düşünüyorum oyunu philips monitörde geri kalan işlerde ise eski monitörümü kullanacağım. Aslında ben 1060 ile toplamayı düşünüyordum ama siz rx 480 ekran kartını çok önerdiniz ve onunla alacağım. Birkaç haftaya sistemi sipariş vereceğim fotolarını ve testlerini buradan paylaşırım tekrar teşekkür ederim resimlerde tekrar görüşmek üzere iyi forumlar:):):):):):):):)

Resmi koymayı unutmuşum kısaca böyle bir sistem oldu:)
 

Dosya Ekleri

  • böyle oldu.PNG
    böyle oldu.PNG
    90 KB · Görüntüleme: 250
Şimdiden Hayırlı olsun bence rx480 almakla çok iyi ettin gtx 1060 alsan daha fazla para verip gene ayni fps gorurdun cunku 60hz ekran var ikiside 1080p de 60fps cok rahat verecek kartlar.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı