N
NekoFan^^
Ziyaretçi
(Şimdiden imla hatalarım için ozür dilerim) Öncelikle selamun aleyküm. Burada yeni değilim ancak diğer hesabım hayali sistem sebebinden ötürü gereksiz bir ban yedi. Sistemde 6 bin TL idi ki. Şimdi bu sistemi alacaktim ama 1000 serisini bekledim ve sonunda sistemim 7.000 TL'ye bitirdim monitör dahil.
Vede fotolarda 7.500 yaziyor sebebi 2 kasa olmasi CM'ninkini almayacağım.
Son olarak Gtx 1070 full HD'ye fazlami GTX 1060 da alabilirim tasarruf yaparim.
Geldik diger sistem onerime 5 bin TL'den biraz az Zotac AMP Edition seçili normalde MSI stoklarda olmadığından seçemedim yoksa MSI'yi seçerdim.
Konum fikirlerinize beğenilerinize açıktır sistemi kurduğumuda fotoları yükleyeceğim. Yaşim 15 ama Technopat'tan baka baka yaparım.
Bir arkadaş eksik malzemelerde yardımcı olursa sevinirim. İşlemci fanı tarzı atladığım detaylaın listesi falan neyse. Şimdiden sağolun.
Vede fotolarda 7.500 yaziyor sebebi 2 kasa olmasi CM'ninkini almayacağım.
Son olarak Gtx 1070 full HD'ye fazlami GTX 1060 da alabilirim tasarruf yaparim.
Geldik diger sistem onerime 5 bin TL'den biraz az Zotac AMP Edition seçili normalde MSI stoklarda olmadığından seçemedim yoksa MSI'yi seçerdim.
Konum fikirlerinize beğenilerinize açıktır sistemi kurduğumuda fotoları yükleyeceğim. Yaşim 15 ama Technopat'tan baka baka yaparım.
Bir arkadaş eksik malzemelerde yardımcı olursa sevinirim. İşlemci fanı tarzı atladığım detaylaın listesi falan neyse. Şimdiden sağolun.
Son düzenleyen: Moderatör: