GTX 1060 ya da GTX 1070 Sistem

Gtx 1070 mi 1060 mı ?

• Gtx 1060 para tasarrufu yaparsın.

Oy: 3 17,6%
  • Gtx 1070 almışken iyisini al.

Oy: 14 82,4%

• Oy verenlerin toplamı
    17
N

NekoFan^^

Ziyaretçi
(Şimdiden imla hatalarım için ozür dilerim) Öncelikle selamun aleyküm. Burada yeni değilim ancak diğer hesabım hayali sistem sebebinden ötürü gereksiz bir ban yedi. Sistemde 6 bin TL idi ki. Şimdi bu sistemi alacaktim ama 1000 serisini bekledim ve sonunda sistemim 7.000 TL'ye bitirdim monitör dahil.
Vede fotolarda 7.500 yaziyor sebebi 2 kasa olmasi CM'ninkini almayacağım.
Son olarak Gtx 1070 full HD'ye fazlami GTX 1060 da alabilirim tasarruf yaparim.

Geldik diger sistem onerime 5 bin TL'den biraz az Zotac AMP Edition seçili normalde MSI stoklarda olmadığından seçemedim yoksa MSI'yi seçerdim.

Konum fikirlerinize beğenilerinize açıktır sistemi kurduğumuda fotoları yükleyeceğim. Yaşim 15 ama Technopat'tan baka baka yaparım.

Screenshot_20160926-195250.png
Screenshot_20160926-195244.png
Screenshot_20160926-195238.png
Screenshot_20160927-200216.png
Screenshot_20160927-200222.png

Bir arkadaş eksik malzemelerde yardımcı olursa sevinirim. İşlemci fanı tarzı atladığım detaylaın listesi falan neyse. Şimdiden sağolun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yine bir hayali seziyorum ama hadi hayırlısı.

Kökten o sistemleri sil kafandan. Hepsi abudik gubidik olmuş, iki işlemciyle bile bi Cinebench'i bile doğrultamazlar.

Dipnot: Vatan'dan almak zorunda mısın parçaları?

Yine bir hayali seziyorum ama hadi hayırlısı.

Kökten o sistemleri sil kafandan. Hepsi abudik gubidik olmuş, iki işlemciyle bile bi Cinebench'i bile doğrultamazlar.

Dipnot: Vatan'dan almak zorunda mısın parçaları?
Hayali değil okul sonunda sadece. Vatandan almak zorunlu değil amazondan ve teknobiyotikten alacağım. Sizin tavsiyeniz nedir?

Amazon kartından direk peşinmiş gibi çekecek. Eğer bunu karşılayabilecek paran varsa TR - Amazon karışımı efsane bir sistem belki de 1000'li seriden SLI bile yapılabilir.

Birde okulların kapanması farkları tarihlere tekabül ediyor. 15 Tatilde mi alacaksınız, Yaz tatilinde mi?

Amazon kartından direk peşinmiş gibi çekecek. Eğer bunu karşılayabilecek paran varsa TR - Amazon karışımı efsane bir sistem belki de 1000'li seriden SLI bile yapılabilir.

Birde okulların kapanması farkları tarihlere tekabül ediyor. 15 Tatilde mi alacaksınız, Yaz tatilinde mi?
Amazon ile tr karışımı yapacağım dediğiniz gibi. Amazom.de den mi alsam amazon.com danmi? 1080 yada 1070 alabilirim sli fazla kaçar. Ne yazik ki yaz tatiline 1 ay kala falan. Ancak monitorumu 1500 tlye aldim amazondan. asus mg.. idi 2k 4ms. @SypeR

Yaz tatiline yaklaşınca yeniden konu açın. Zira piyasaya bir ton yeni ürün çıkacak. 7. Nesil Intel işlemcilerden tutun da 4. Nesil AMD Zen işlemcilerden 2000 serisi nVidia kartlardan tutunda 5. Nesil R serisi kartlar tanıtılacak ve bir önceki nesille hemen hemen aynı fiyattan pazara giriş yapacaklar.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı