GTX 1060'dan Hangi Ekran Kartına Geçilmeli?

Merhabalar şu anki sistemim şu şekildedir.
-Ryzen 5 1600X
-TUF B350M Plus
-8 GB 2400MHZ RAM (Corsair Vengeance)
-GTX 1060 tam modeli budur.

Tabii ki ekran kartı tek fanlı bir model ve şu zamanlarda 2. Eli kesinlikle 1000 TL gibi bir fiyattan satılır sanırsam. 3 aya kadar yeni bir ekran kartı alacağım ve bu GTX 1060'ı satıp üzerine bir ekran kartı almak istiyorum. En fazla 2000-2500 TL arası NVIDIA model olmak şartıyla ekran kartı önerileriniz nelerdir? Yeni serilerle birlikte takip edemedim.
144Hz bir monitör alacağımdan dolayı 1080p'de 144 FPS görmek benim için yeterlidir. Grafik ayarlarından kısıp FPS'yi 144'e yükseltmek sorun değil. Genel olarak 1080p 144Hz bir ekran kartı hedefliyorum.
En iyi tercih bu olacaktır bence

Hep suçu firmalara atmayın. Adamlar her halükarda fiyatı arttırmak zorunda kalıyor, nasıl mı?

• Dolar düşükken aldığı ve dolar yükselinde pahalıya sattığı takdirde:
    • Adam ucuza almış olabilir ancak ürünü sana ucuza satarsa sana sattıktan sonra yenisini nasıl alsın?​
  • Dolar yüksekken aldığı ve dolar düşünce fiyatta indirim yapmadığı takdirde:
    • E bu adam yüksek kurdan aldı, şimdi sana aldığı fiyattan daha ucuza mı satsın? E bu adam ekmeğini nasıl çıkartsın?​
Suçlu arıyorsanız suçu kuru sabitleyemeyen, bu kadar yükseltende arayın satıcılarda değil!

Hep suçu firmalara atmayın. Adamlar her halükarda fiyatı arttırmak zorunda kalıyor, nasıl mı?

• Dolar düşükken aldığı ve dolar yükselinde pahalıya sattığı takdirde:
    • Adam ucuza almış olabilir ancak ürünü sana ucuza satarsa sana sattıktan sonra yenisini nasıl alsın?​
  • Dolar yüksekken aldığı ve dolar düşünce fiyatta indirim yapmadığı takdirde:
    • E bu adam yüksek kurdan aldı, şimdi sana aldığı fiyattan daha ucuza mı satsın? E bu adam ekmeğini nasıl çıkartsın?​
Suçlu arıyorsanız suçu kuru sabitleyemeyen, bu kadar yükseltende arayın satıcılarda değil!
Ülke ekonomisi, ihracat ithalat dolar kuruna bağlıyken, kur sabitleme diye bir şey olamaz. İlaçta bile kuru 2,90'a sabitleyelim dediler, ithal ilaç firmaları, bizim maliyetimizden daha düşük olan kuru kabul edemeyiz, ilaç yok o zaman dediler. Dışa bağımlı olunduğu sürece kur sabitleme hayal.

Ülke ekonomisi, ihracat ithalat dolar kuruna bağlıyken, kur sabitleme diye bir şey olamaz. İlaçta bile kuru 2,90'a sabitleyelim dediler, ithal ilaç firmaları, bizim maliyetimizden daha düşük olan kuru kabul edemeyiz, ilaç yok o zaman dediler. Dışa bağımlı olunduğu sürece kur sabitleme hayal.
Kur sabitlemeden kastım dün 6,5 TL olan doların bugün 5 TL olmaması. Sabit bir aralıkta durması lazım. Mesela 5 TL civarında seytermesi lazım. Dalgalanmaması lazım sürekli.

1060'dan 1660'ya geçmek bence vereceğiniz paraya bakıldığında değmiyor çünkü arada bariz bir fark yok. 1060'ın 60FPS'e erişemediği oyunlarda aynı şekilde 1660'da yetişemiyor veya ucu ucuna yetiyor. En iyisi 2060 almak verdiğiniz paraya değer hem.

1060'dan 1660'ya geçmek bence vereceğiniz paraya bakıldığında değmiyor çünkü arada bariz bir fark yok. 1060'ın 60FPS'e erişemediği oyunlarda aynı şekilde 1660'da yetişemiyor veya ucu ucuna yetiyor. En iyisi 2060 almak verdiğiniz paraya değer hem.
Haklısınız. Olması gereken şey büyük ihtimalle en kötü bir RTX 2060 almak olacaktır.
2.el yakalayabilirsemde 2070 almayı planlıyorum. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı