GTX 1060'tan GTX 1070'e geçmek

O sisteme hava soğutucu hiç olmamış. En azından 120mm radyatörlü sıvı soğutucu alabilirdin.

Şuan bütcem buna el verdi ilerde zaten soğutucu ve daha üst bir ekran kartı alma planım var. Şuan tek sorunum kasa.İşlemci soğutucu eski kasaya sığmadı kapapı kapanmıyor bugün onu halledicem ilk iş.

Kesinlikle öyle bir şey yapmayın, ekran kartınız olmasaydı gtx 1070 alınabilirdi ama elinizde gayet güzel bir kart var, hbm2 bellek ve daha güncel teknolojiler içeren kartlar çıkıncaya kadar kullanmalısınız şahsi görüşüm bu şekilde, bende 1 tane daha gtx 1070 alıp sli yapmayı düşündüm ama artık amd ve nvidia(özellikle amd hbm2 belleklere geçiş yapıyor). İleride verdiğiniz paraya pişman olursunuz. Size tavsiyem köşeye dolar olarak para atın 400 500 dolar kadar, ileride yeni kart çıkarsa, tahmini 2017 sonlarına doğru direk alırsınız.

Kesinlikle öyle bir şey yapmayın, ekran kartınız olmasaydı gtx 1070 alınabilirdi ama elinizde gayet güzel bir kart var, hbm2 bellek ve daha güncel teknolojiler içeren kartlar çıkıncaya kadar kullanmalısınız şahsi görüşüm bu şekilde, bende 1 tane daha gtx 1070 alıp sli yapmayı düşündüm ama artık amd ve nvidia(özellikle amd hbm2 belleklere geçiş yapıyor). İleride verdiğiniz paraya pişman olursunuz. Size tavsiyem köşeye dolar olarak para atın 400 500 dolar kadar, ileride yeni kart çıkarsa, tahmini 2017 sonlarına doğru direk alırsınız.

Şimdilik bu kartla gidebildiği yere kadar gitmeyi düşünüyorum.uzunca bir müddet götürecektir. Banada düşününce mantıksız geldi GTX 1060tan GTX 1070e geçme fikri.

Şimdilik bu kartla gidebildiği yere kadar gitmeyi düşünüyorum.uzunca bir müddet götürecektir. Banada düşününce mantıksız geldi GTX 1060tan GTX 1070e geçme fikri.
Teknoloji çok hızlı gelişiyor. 2 sene içerisinde şuanki mimarilerden çok daha yeni mimariler olacak. Daha 1 yıl önce 2500 liralık gtx 980 şuan gtx 1060 la kafa kafaya gidiyor. Hemde nerdeyse yarı fiyatına.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı