GTX 1060 3GB'dan GTX 1070'e geçmek

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Neredeyse 20-30 FPS oynuyor arada. 1060 3G VRAM açısından biraz sıkıntılı da olsa 1050Ti seviyesinden üstte bir kart. Aynı FPS'i veremezler.

Hocam 3GB VRAM isteyen oyunlarda 1060 3GB daha performanslı ama VRAM'i aşan oyunlarda GTX 1050 Ti çok daha iyi diye hatırlıyorum. Hatta bir video izlemiştim size atayım bir inceleyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Aynı sistem, aynı oyun ayarlarında GTX 1050Ti 60 FPS verirken, GTX 1060 3G modeli 38 FPS veriyor.

Ben 6600K ile 1070 kullanıyorum BF5’te bile işlemcinin %98 olduğunu görmedim desem yeridir, sürekli %99 da. Stock ve OC’lu haliyle gayet iyi. 6600 ile 6600K arasında %10 fark var. 6600K’ya OC yapımca fark %30’a kadar çıkıyor. O nedenle az miktarda darboğaz yaşabilirsiniz.
1070 8 GB VRAM olması ve %2-3 gibi daha fazla FPS vermesi nedeniyle 1660 TI dan biraz daha iyi ama arada çok az fiyat farkı varsa, sıfır kart almanız daha mantıklı olur sanki. 1660 TI alabilirsiniz.

Hocam 3GB VRAM isteyen oyunlarda 1060 3GB daha performanslı ama VRAM'i aşan oyunlarda GTX 1050 Ti çok daha iyi diye hatırlıyorum. Hatta bir video izlemiştim size atayım bir inceleyin.

Aynı sistem, aynı oyun ayarlarında GTX 1050Ti 60 FPS verirken, GTX 1060 3G modeli 38 FPS veriyor.

Ahahahah bu nasıl bi yalan harbi güldüm.

VRAM'i asmak FPS'yi cok etkilemez, takilmalara yol acar. Ayrica 1060'daki gibi hizli, GDDR5 bellekleri belli bir miktar assan bile cok bir etkisi olmaz. Tabi gidip 3 GB VRAM'i 5-6 GB'e zorlarsan takilmalar yasarsin ancak dedigim gibi o VRAM'i 3,5-4 GB'e zorlasan pek bir etkisi olacagini sanmiyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı