GTX 1070 + 60Hz 24" Monitör vs RX580 + 75Hz 21" FreeSync Monitör

V-Sync teknolojisini elbette ki kullanabilir. Ama input lag değerlerini çok fazla arttırması büyük bir dezavantaj. Fast Sync'le bu gecikme törpülenebiliyor ama yine de bir artma söz konusu. V-Sync açık şekilde CS:GO oynamak istemem ben açıkçası. Monitörün de sahip olduğu standart gecikme süresinin üstüne çıkmaktansa, bu sıkıntıya bütçe varken kökünden çözüm olacak sistemlere yönelmek daha mantıklıdır.

GTX 1070 2K için yapılmış 1080p için alınmaz, saçmalık falan diyenler kessin artık sesini 1080p 60Hz monitör ile GTX 1080 bile kullanılır hemde hiç bir sıkıntı olmaz. Ben şuan GTX 1070 ile 1080p 60Hz kullanıyorum AAA oyunlarda bütün ayarlar ultra da 60 FPS nin altına düştüğü bile oluyor. Onun için GTX 1070 ile 1080p 60Hz rahatlıkla kullanılır. İmkan varsa 1080p 144 Hz bir monitörle daha iyi olur ama kesinlikle 1080p 60Hz monitörü olanlar rahatlıkla alabilir. İsteyene istediği oyunun videosunu atabilirim.
Sen hiç bir şey anlamışssınki arkadaş 1070 1080P 60 HZ [FPS] için gereksiz +100 alacaksın çünkü anladın... anlamadıysan git bir monitörleri araştır. Alınmaz demiyoruz GEREK YOK diyoru..

GTX 1070 AAA oyunlarda MSAA gibi ayarlarla birlikte 1080P'de 60'ın altına düşebiliyor. Ama genellikle 60 üzeri oynatıyor birçok oyunu max ayarlarda. İhtiyacı ve ayar takıntısı olan biri gönül rahatlığı ile alıp 1080P'de kullanabilir. Gerek yok demek yanlış bir tabir olur bence.

Sen hiç bir şey anlamışssınki arkadaş 1070 1080P 60 HZ [FPS] için gereksiz +100 alacaksın çünkü anladın... anlamadıysan git bir monitörleri araştır. Alınmaz demiyoruz GEREK YOK diyoru..
Ne laftan anlamaz adamlarsınız ya kardeşim ben GTX 1070 ve 1080p hz monitör kullanıyorum. GTX 1060 alacaktım baktım param var indirim de gelmiş gittim 1070 aldım. 1060 alsaydım ultra ayarlarda oynardım şimdi ultra + MSAA 8x de oynuyorum. Bakın şöyle olur böyle olur demiyorum. BEN BU ŞEKİLDE KULLANIYORUM VE GAYET MEMNUNUM. İyi ki de 1070 almışım. İsteyen istediğini yazsın neden bu kadar büyüyor bu konu anlamış da değilim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı