GTX 1070 boşta iken 60 derece

Ryudanho

Femtopat
Daha fazla  
Ekran kartım boşta çalışırken bu değerlerde çalışıyor ve sıcaklığı yüksek. Bunun çözümünü bilen var mı ya da neden olduğunu?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    154,2 KB · Görüntüleme: 104
Kasa'nın hava akışı nasıl? Ne kadar süredir kullanıyorsunuz ve hiç termal macun değişti mi? Bunlar önemli.
4 Senedir termal macun değişmedi.
NVIDIA denetim masasına giriş yapalım 3D ayarların yönetilmesi kısmına giriş yapalım sonrasın da güç tüketim modunu " optimum güç " yapalım masaüstün de Full güç kullanmaz sadece oyunlarda kullanır masaüstün'de güç tüketmez ekstra boşta ısınız düşer.
opitmumda.
Ekran kartınız kaç senelik? Fanlarında bir bozulma söz konusu mu?
Fan testi yaptım sıkıntı çıkmadı.
Kasanı modeli ne?
Kart kaç yıllık?
Hocam Uganda nasıl?

-EVEREST RAMPAGE TITAN 80PLUS BRONZE 750W
-4
-Bu aralar sıkıntı yok.

Termal macun kurumuş olabilir. Eğer elinizde termal macun var ise bir değiştirin tekrar deneyin derim. Yok ise herhangi bir teknik servise götürüp değiştirtebilirsiniz.
Bende 1070 rog strix modeli mevcut boşta 54 derecelerde geziyor. 60 dereceden sonra fanları çalışmaya başlıyor bazı modellerin. İsterseniz macun değiştirmediyseniz uzun zamandır bu çözüm olabilir.
Macun değiştirme işine bir bakacağım.
Clock da yüksek hızda çalışıyor idle duruma göre, görev yöneticisinde bir şey açık kalmadığına emin misiniz? Bir de ilk defa mı oldu yoksa her bilgisayarı açtığınzda böyle mi oluyor çünkü bende de bazen boşta 50 derecelere falan çıkıyor kapatıp açınca düzelebiliyor.
Görev yöneticisinden baktım açık kalan bir şey göremedim.

4 Senedir termal macun değişmedi.

Opitmumda.

Fan testi yaptım sıkıntı çıkmadı.

-Everest Rampage tıtan 80Plus Bronze 750W.
-4.
-Bu aralar sıkıntı yok.

Optimum seçili ama ekran kartı işlem görüyor MHz yüksek arka planda güç tüketiyor dikkatlı baktınızmı ne çalışıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı