GTX 1070 CS:GO Düşük FPS Sorunu

GTX 1070 ve i7-4790 işlemcim var. Oyunu en yüksek ayarlarda 1080p'de oynuyorum. İnternet kafedeki 1060'ta Dust 2'de 260 FPS'i görürken ben 210'un üstüne çıkamıyorum, hatta bazen 80 FPS'e drop yiyorum. Arada tam donma bile oluyor. Çözümü nedir?
Bu arada ayarları çözünürlüğü düşürün falan demeyin sakın delirtmeyin beni. Ayar düşürünce FPS 100'e iniyor.

Son düzenleme:
300FPS civarı alıyor olman gerekli. Muhtemelen FPS sabitleyici açıktır.
Bu arada kendim de denedim şimdi RX580 8GB'da ekran kartı %75 kullanımda ve 250-300 arası bir FPS alıyorum işlemcim de i5 8400. Ayrıca CS:GO işlemciyi yoğun bir şekilde kullanan bir oyun ve muhtemelen o internet kafedeki bilgisayarların işlemcileri sizinkinden daha üstündür.

Son düzenleme:
Bahsettiğin internet kafedeki ayarlar ile aynı mı peki ? Dediğim gibi gereksiz ayarları düşürmeyi deneyebilirsin. Birde tavsiye olaraktan 4:3'te oynamayı denersen daha iyi sonuç alabilirsin :)

Bahsettiğin internet kafedeki ayarlar ile aynı mı peki ? Dediğim gibi gereksiz ayarları düşürmeyi deneyebilirsin. Birde tavsiye olaraktan 4:3'te oynamayı denersen daha iyi sonuç alabilirsin :)
Çok düşürünce max 100 FPS alıyorum. 1440x1080 ekledim NVIDIA ayarlarından ama 10 FPS farketti. Ben stabil 200-300 arası FPS almak istiyorum.
Bir de gereksiz ayarlar derken?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı