GTX 1070 Ethereum madencilik değerleri nasıl?

Benim değer de bu şekilde. Tüketim miktarım yüksek onu düşeremedim.
 

Dosya Ekleri

  • Captureaaa.PNG
    Captureaaa.PNG
    913,6 KB · Görüntüleme: 93
Benim değer de bu şekilde. Tüketim miktarım yüksek onu düşeremedim.

İnternet üzerinde baktığımda bu kartla 30 31 MH değerlerine ulaşmışlar biz niye ulaşamıyoruz acaba?
27.8 MH/s alıyorum aşağı yukarı 112 ile 118W arası tüketiyorum. Yukarda paylaştığım ayarlardayım hala.
Peki ne kadarlık bir geliriniz oldu ve elektriğe ne kadar yansıdı?
 
Ben genelde sabah 9 gece 24 arası çalıştırıyorum. Aylık yaklaşık 120tl elektrik gideri var. 400tl eth geliri gözüküyor.

30 31 MH için sanırım overclock yapman lazım. MHzi yükseltiyorlar ama kartı çok zorlamak istemiyorum. Ekran kartın bozulsa kart yok piyasada. :(
 
Ben genelde sabah 9 gece 24 arası çalıştırıyorum
Devamlı olmayan kesintili kazımda karınız çok düşüyor oluyor.
400tl eth geliri gözüküyor.
o değer 1 ay aralıksız kazım yaparsanız alacağınız ödeme büyük ihtimal.Ara verince ortalama mh düşüyor ve havuz ödülü alınmıyor araştırdığım kadarıyla.

Overclock konusunda core clock 100mhz üstüne çıkarmak daha riskli memory clock 800'de kullanıyor çoğu kişi 400-500 yazabilirsiniz bence.
 
Hocam merhabalar. Birkaç önerim olacak size kazımınız ile ilgili. Bu ayarlarda kartınızı hem çok zorluyorsunuz hem de arada hata aldığınız için stale share (geçersiz paylaşım) sayınız artıyor. Bu sebeple de geliriniz normalden daha düşük olur ve stabil bir kazım yapamazsınız. Size önerim öncelikle Memory clock u hafif hafif azaltmanız ve her azaltmada bir süre kazım yapıp hata verip vermediğine bakmanızdır. Hata vermeyi bıraktığı değerde sürekli kazım yaparsınız. Çünkü her memory'nin maximum çıkabileceği Mhz değeri vardır. Bu değerler aynı marka model kartlarda bile değişir. Örnek vermem gerekirse bir arkadaşımda aynı marka model ve aynı marka memory ye sahip kart var o +1000 memory ile kazabilirken ben maksimum +800 e çıkabiliyorum. Üstüne çıktığınızda sürekli hatalar ve kayıplar olur. O sebeple de memory lerinizi çok yormayın derim. Sonradan sorun yaşamayın. Birde ayarlarınızdan gördüğüm kadarıyla bir yanlışınız daha var oda şu: kartlar ile Eth veya Etc kazarken kart sadece memory lerinizi kullanır yani çekirdek frekanslarını kullanmaz. Bu sebeple de Eth kazarken memory değerini arttırıp Core clock değerini mümkün olduğunca düşürürüz. Kazımda core clock değeri önemsiz olduğundan sizin de değeri mümkün olduğunca düşürmenizi öneririm. Fakat siz tam tersine arttırmışsınız. Core clock değerini en sola düşüğe çekip kazım yaparsanız hem kartınız daha az ısınacak hem daha az Watt çekecek hem de aynı performansta kazım yapacaktır. Umarım faydalı olur.
 
Hocam merhabalar. Birkaç önerim olacak size kazımınız ile ilgili. Bu ayarlarda kartınızı hem çok zorluyorsunuz hem de arada hata aldığınız için stale share (geçersiz paylaşım) sayınız artıyor. Bu sebeple de geliriniz normalden daha düşük olur ve stabil bir kazım yapamazsınız. Size önerim öncelikle Memory clock u hafif hafif azaltmanız ve her azaltmada bir süre kazım yapıp hata verip vermediğine bakmanızdır. Hata vermeyi bıraktığı değerde sürekli kazım yaparsınız. Çünkü her Memory'nin maximum çıkabileceği MHz değeri vardır. Bu değerler aynı marka model kartlarda bile değişir. Örnek vermem gerekirse bir arkadaşımda aynı marka model ve aynı marka Memory'ye sahip kart var o +1000 Memory ile kazabilirken ben maksimum +800'e çıkabiliyorum. Üstüne çıktığınızda sürekli hatalar ve kayıplar olur. O sebeple de Memory lerinizi çok yormayın derim. Sonradan sorun yaşamayın. Bir de ayarlarınızdan gördüğüm kadarıyla bir yanlışınız daha var oda şu: Kartlar ile ETH veya ETC kazarken kart sadece Memory lerinizi kullanır yani çekirdek frekanslarını kullanmaz. Bu sebeple de ETH kazarken Memory değerini arttırıp Core clock değerini mümkün olduğunca düşürürüz. Kazımda Core clock değeri önemsiz olduğundan sizin de değeri mümkün olduğunca düşürmenizi öneririm. Fakat siz tam tersine arttırmışsınız. Core clock değerini en sola düşüğe çekip kazım yaparsanız hem kartınız daha az ısınacak hem daha az watt çekecek hem de aynı performansta kazım yapacaktır. Umarım faydalı olur.

Bende çekirdeği arttırınca mhs yükseliyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı