GTX 1070 fiyatı

Vatanda gösterilen kart FE versiyonu yani 1850 TL. Nerde bunun FE olmayan modeli? Biliyorsunuz ki FE olmayan model daha ucuz olacak. 1850 TL FE modelinin fiyatıysa FE olmayan model 100 dolar daha ucuz. Yani 1500 gibi bir fiyata FE olmayan modeli alabiliriz

Nvidia sizleri gtx1080 yada 1070 alın diye zorlamıyor. Bütçeniz neye yetiyorsa onu alın.Bence 1070 in hakkı o kadar zaten begenmeyen 970 alsin

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar GTX 1070 FE Şuan Satışta Fakat Fiyatı Beklenilenden Fazla Sinerji Bilgisatarda 1960 TL MSİ MODELİ VEYA DİĞER ASUS STRİX , GİGABYTE VS. VS. Beklenmesi Lazım. Hemen Almayın Sistemim Hazır Sadece MSİ Çıkmasını Bekliyorum Msi Kendi Tasarımı Ve Soğutucuları İLe.

Düşünüyorum neden dolar bu kadar yüksek, neden satılan her şeyi bize kakalamaya çalışıyorlar diye sonra Recep Baltaş abinin imzası aklıma geliyor ve bunlara gülüp geçiyorum :)
Fiyatlar düşer düşer'de ne zaman düşer ?

@YunusReis61 Bu bütçeye çok daha performanslı sistem yapılır dostum aman bu sistemi alma. Alternatif.
eksenbilgisayar
upload_2016-6-11_1-51-29.png

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı