Çok zenginsen alabilirsin. Founder editionun manası dolaylı yoldan yolunacak kaz arıyoruzdur.
10 gün içinde çıkacağı kesin mi?hocam kötü değil. ama iyi de değil. onun yerine partnerleri bekleyip oc olanaklı, veya daha gelişmiş soğutmalı bir model alabilirsin. 5-6 hafta olsa şahsen ben de beklemezdim fakat 10 gün için beklenmeli diye düşünüyorum
Üstüne alınmanı asla istemiyorum, GTX 1080-1070 serisini 2016 yılında full 4k oynamayacaksan tamamen gereksiz. Yok 10 kat hızlıymış falan hikaye onun yerine 970 al üstünede ekipmanını tamamla. Almak tamamen para israfı benim görüşüm. 2016 yılı için konuşuyorum, 970 kartı şuanda tüm oyunları Ultra'da açıyor.
daÜstüne alınmanı asla istemiyorum, GTX 1080-1070 serisini 2016 yılında full 4k oynamayacaksan tamamen gereksiz. Yok 10 kat hızlıymış falan hikaye onun yerine 970 al üstünede ekipmanını tamamla. Almak tamamen para israfı benim görüşüm. 2016 yılı için konuşuyorum, 970 kartı şuanda tüm oyunları Ultra'da açıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.