GTX 1070 FPS Düşmesi

Evet o konuyu inceledim az önce. Denediniz mi siz ?
Az önce CSGO'da denedim pek bir performans artışı olmadı. Özellikle CSGO'da sistemimde darboğaz oluyor. Ekran kartı %50 kullanımken CPU1 %80 lerde dolaşıyor bu da istediğimiz performansı alamadığımızı gösteriyor.

@GCN Hocam ne dersiniz? AMD oyunlardaki sorunu çözer mi? :/

Az önce CSGO'da denedim pek bir performans artışı olmadı. Özellikle CSGO'da sistemimde darboğaz oluyor. Ekran kartı %50 kullanımken CPU1 %80 lerde dolaşıyor bu da istediğimiz performansı alamadığımızı gösteriyor.

@GCN Hocam ne dersiniz? AMD oyunlardaki sorunu çözer mi? :/

Benim sorunum da tam tersi. Ekran kartı %98, işlemci %35 :)

Bakın size ne önereceğim. Siz ayrı ayrı konu açın. Konuda sorunlarınızdan çok detaylı şekilde bahsedin. Ayrıca yaptıklarınızı vb. aklınıza ne gelirse bilgi sağlayın. Hatta konuya AIDA64 HTML raporu koyun. Böyle kimse uğraşmak istemiyor, çok fazla konu takip ediyoruz. Bu yüzden kafa karışıyor, takip zorlaşıyor. Bu konu iyice çorbaya döndü. Dikkat ederseniz konuya dahil olan pek kişi olmuyor.

AIDA64 HTML Raporu Oluşturma Rehberi

CSGO'da %98 çalışıyor mu kartınız? :) Genel CPU'da sorun yok benimde %30-%40'larda.

Ben GTA 5'i baz alarak konuştum. Yanlışlık oldu CS:GO'da ekran kartı da işlemci de düşük :)

Bakın size ne önereceğim. Siz ayrı ayrı konu açın. Konuda sorunlarınızdan çok detaylı şekilde bahsedin. Ayrıca yaptıklarınızı vb. aklınıza ne gelirse bilgi sağlayın. Hatta konuya AIDA64 HTML raporu koyun. Böyle kimse uğraşmak istemiyor, çok fazla konu takip ediyoruz. Bu yüzden kafa karışıyor, takip zorlaşıyor. Bu konu iyice çorbaya döndü. Dikkat ederseniz konuya dahil olan pek kişi olmuyor.

AIDA64 HTML Raporu Oluşturma Rehberi

Bu durum hakkında konum var benim. Tekrar konu açarsam forumdan ceza almaz mıyım ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı