GTX 1070 FPS sorunu

Lc35

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar FPS drop alıyorum. Düşük GPU kullanımım var. Kaliteli bir oyun denemedim ama DOTA2 oynarken dediğim gibi FPS drop oluyor ve 1920x1080P çözünürlük kullanıyorum. Sebebi nedir yardımcı olur musunuz ?

Sistem;
i5 6500
H170 Gaming m3
Zotac GTX 1070
600W PSU

FPS drop çok moral bozucu bir şey yardımlarınızı çözüm önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler

@BERWAR yardımlarınızı çözüm önerilerinizi bekliyorum. Saygılar

Ya arkadaşlar olay nerelere gelmiş ☺️
Ben hem i5 6600k ile kullandım o kartı hem de i7 6700k ile. Arada uçurum fark vardı. Hem 1080p de kullandım hem de 1440p de. Yine büyük farklar vardı.

Gtx 1070 dediğimiz kartta dar boğaz istemiyorsan işlemcin iyi olacak ayrıca 1440p kullanacaksın. Bu kadar basit. 1080p de oynayacaksan , geri ver kartı GTX 1060 al . Kafan rahat olsun ☺️

Ya arkadaşlar olay nerelere gelmiş ☺️
Ben hem i5 6600k ile kullandım o kartı hem de i7 6700k ile. Arada uçurum fark vardı. Hem 1080p de kullandım hem de 1440p de. Yine büyük farklar vardı.

Gtx 1070 dediğimiz kartta dar boğaz istemiyorsan işlemcin iyi olacak ayrıca 1440p kullanacaksın. Bu kadar basit. 1080p de oynayacaksan , geri ver kartı GTX 1060 al . Kafan rahat olsun ☺️
Nasıl verebilirim ki ? Vatandan aldım. Öyle bir olayla gitsem gülerler sadece bana. Dediklerinize katılmıyor değilim zaten. :)

Nasıl verebilirim ki ? Vatandan aldım. Öyle bir olayla gitsem gülerler sadece bana. Dediklerinize katılmıyor değilim zaten. :)

Merhaba;

Sen Vatan'dan aldığın kartın sıfır olmadığını daha önce kullanılmış olabileceği ihtimalini biliyorsun sanırım.

Kutun ve faturan duruyorsa güzelce paketle, bu kart sistemime uymadı. Bir alt modeli ile değiştirmem lazım de. En azından şansını dene. Biraz da lütfen felan ekle. Bilirsin ya işte. ☺️

@İsrafil Önall
Zaten elinde sahip olduğu daha iyi bir ekran kartını bir altıyla mı değiştirsin?

Aynen. Çünkü işlemcisi ve monitörü o ekran kartı için bir gömlek aşağıda kalıyor.

Bilgisayar bileşenler ayrı ayrı değil bir bütün olarak ele alıp güncellemek lazım. Ortalama bir sisteme üst seviye bileşenler takmak verim kaybı yaratır. Verdiğiniz paranın yarısı boşa gider. Sonra başka bir yerde daha aşağı bir ekran kartından daha iyi sonuçlar görürsünüz ağzınız açık kalır ☺️

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı