GTX 1070 FPS sorunu

bugraozugurlu1

Kilopat
Daha fazla  
Geçen hafta hepsiburada.com'dan MSI'ın GTX 1070 ekran kartı bulunduran modelini aldım. İçinden çıkan sürücüleri yükledim. Aygıt yöneticisinde de ekran kartlarının 2 side görünüyor fakat internetten izlediğim 1070 videolarına göre CSGO'da 450 civarı FPS almam gerekirken en full ayarlarda 150-200 arası FPS alıyorum. Sizce bu normal mi yoksa unuttuğum bi ayar felan mı var ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücüleri Yükle | NVIDIA Sürücüyü buradan kur.
MSI Afterburner ile oyun içi değerleri paylaş.
Arkadaşın da belirttiği gibi Nvidia'nın kendi sitesinden en güncel sürücüyü kur. Aldığın ürün ne olursa olsun her zaman en güncel sürücüyü indirin. Zira aldığınız ürünün yanında gelen CD'ler eski sürücüleri barındırabiliyor..

Arkadaşın da belirttiği gibi Nvidia'nın kendi sitesinden en güncel sürücüyü kur. Aldığın ürün ne olursa olsun her zaman en güncel sürücüyü indirin. Zira aldığınız ürünün yanında gelen CD'ler eski sürücüleri barındırabiliyor..
Hocam zaten en güncel versiyon yüklü üzerinde. Hepsiburadadan aldım pc yi acaba bi sorun mu var diye aklıma gelmiyor değil.

İslemcin nedir ?
intel i7 7700hq

Sürücüleri Yükle | NVIDIA Sürücüyü buradan kur.
MSI Afterburner ile oyun içi değerleri paylaş.
Bütün sistemini belirt.
Hocam siteden indirip de kurdum değişen bişey yok. Afterburner da oyun içi değerleri nasıl paylaşıcam ?

Bu videoyu izle.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Laptopun linkini atar mısın ?

Bu videoyu izle.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Laptopun linkini atar mısın ?

MSI GE73VR 7RF(Raider)-035XTR Intel Core i7 7700HQ 16GB 1TB Fiyatı

Hızlı Resim - Bf1 2018 01 26 17 10 34 173

Dosya Ekleri

• MSIAfterburner.png
    MSIAfterburner.png
    7,8 KB · Görüntüleme: 70
Fotograf eksik olmuş. RAM kullanımı, CPU kullanımı ve sıcaklığını da ekleyip atarsan tam olur.
https://i.hizliresim.com/Lbgbb1.jpg buyur hocam kusura bakma yeni yeni öğreniyorum bu işleri. Oyunun başında 90-100 fps alıyordum sonradan 70 lere hatta 60 lara düştü.

Fotograf eksik olmuş. RAM kullanımı, CPU kullanımı ve sıcaklığını da ekleyip atarsan tam olur.
hocam baktın mı değerlere normal mi ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı