GTX 1070 I5 6500 Darboğaz Yapar Mı?

Gheky

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar, biliyorum ekran kartı hakkında gerçekten fazla bir bilgimiz yok fakat kafamda bazı sorular var. Sizce bu yeni çıkan pascal mimarili ekran kartları i5 6500 gibi bir işlemcide darboğaz yapar mı? Ayrıca bu yeni çıkan pascal mimarili ekran kartlarını 1151 b150m anakartlarda sorunsuz çalışır mı?

Şimdi bu kartlar Titan X'in ortalama 2 katı hızında çalışacak, technopat yine kafamızda ki soru işaretlerini siliyor. TIKLA

Son düzenleme:
Şimdi bu kartlar Titan X'in ortalama 2 katı hızında çalışacak, technopat yine kafamızda ki soru işaretlerini siliyor. TIKLA
Öyle dünya yok Titan X x2 çalışacak filan boş laflar. GTX980 SLİ dan bile güçlü değil kartlar.

Öyle dünya yok Titan X x2 çalışacak filan boş laflar. GTX980 SLİ dan bile güçlü değil kartlar.
Kardeş yanlış anlamada sanki evinde kullanıyormuşsun gibi konuşuyosun, ben okuduğumu söylüyorum, sende muhtemelen okuduğunu söylüyorsun, hangimizin okuduğunun doğru olduğuna çıkınca karar verelim. Ne bu şiddet bu celal?

Kardeş yanlış anlamada sanki evinde kullanıyormuşsun gibi konuşuyosun, ben okuduğumu söylüyorum, sende muhtemelen okuduğunu söylüyorsun, hangimizin okuduğunun doğru olduğuna çıkınca karar verelim. Ne bu şiddet bu celal?
Arkadaş nereden okuduysan yanlış anlamışsın. GTX1080 x2 çalışması mümkün değil şimdi neden onu anlatayım kısaca. Cuda sayına göre Titan X 3072 , GTX1080 2560, diğer nede istersen karşılaştır Titan X önde sadece güç tüketiminde ve transistör sayında geride. Kart bu hızlarla ancaq 25% Titan X-den daha iyi olur. Kendi sitesinde GTX980 x2 faster yazmış oda tam okursanız VR olarak diyor. Yani oyunda öyle dünya yok. Render de tabii GTX980 X2 daha iyi. GTX1070 gelince GDDR5 olarak çıkışını yapıyor ve bu hızına ciddi olarak yansıyor. Titan -dan daha hızlı yazıyor sitesinde çoğu arkadaş Titan X diye yorumluyor.

Buradan da baha bilirsiniz.
GeForce GTX 1080 Graphics Card

Yapar yapar. En son çıkan nesile ait işlemciye darboğaz yapar. Nvidia bu hesabı yapmamıştır. "Sadece i5 65oo den daha güçlü işlemci sahipleri alır bu kartı... O gelir de bizim maliyetimizi karşılar, ihya eder" diye düşünüp i5 65oo ve daha düşük işlemcisi olanları hesap etmemişlerdir.

Uyarı: Bu mesaj "tezat" içerir(gelen yorumlar üzerine uyarı koyma gerekliliği doğmuştur).

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı