GTX 1070 i7 7700 FPS Sorunu

nesrager

Kilopat
PUBG'ye gelen son patch'in ardından FPS iyice beni çıldırtmaya başladı zaten öncedende sorunlar vardı fakat son patchle beraber artık 70 FPS'i very low ayarlarda bile geçemiyorum ayarları değiştirmem birşeyi değiştirmiyor 70 FPS'i geçemiyorum.

Internetteki testlere baktığımda 160-150 FPS alıyor bendeki sistemin benzeriyle.

Yardımcı olursanız sevinirim.

RAM 2133MHz 16x1GB
Neden kimse yardımcı olmuyor ?

Son düzenleme:
Sistemini daha önce görmediğim için internetten araştırdım biraz. Haklısın, Ultra ayarlarda 80 FPS gören var (PUBG). Klişe başlamak istiyorum. Driver'lerde sorun olabilir mi ?

PUBG’de aynı sorunlarla karşılaşmıştık. Grafik sürücüsünü DDU uygulaması ile güvenli modda kaldırın ve yeniden kurulum yapın düzelecek. Sonuç alamaz iseniz aynı şekilde önceki sürümleri deneyin.
Peki hocam biraz sonra deneyeceğim.
PUBG’de aynı sorunlarla karşılaşmıştık. Grafik sürücüsünü DDU uygulaması ile güvenli modda kaldırın ve yeniden kurulum yapın düzelecek. Sonuç alamaz iseniz aynı şekilde önceki sürümleri deneyin.
Sadece 5-10 FPS arttı genede normalin altında FPS alıyorum başka bir öneriniz var mı ?
Ne yazıkki birşey değişmedi.
Yardım edecek yok mu FPS değerleri halen aynı

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı