GTX 1070 ile i5 7600K vs GTX 1080

FurkanDedeoglu

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba başlıktan da belirttiğim gibi ya işlemci ya da monitör ve ekran kartı ya da sadece ekran kartı mı sorum bu kararsız kaldıklarım şunlar:

ASUS GTX 1070 OC ile i5 7600K ya da 2K monitör. Diğer seçenek ise ASUS GTX 1080 OC. Arkadaşlar oyunları uzun müddet ultra ayarlarda oynamak istiyorum. 60 FPS üstü olsun istiyorum sizce ne yapmalıyım? Çok kararsız kaldım gerçekten yardımcı olun lütfen teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba başlıktan da belirttiğim gibi ya işlemci ya da monitör ve ekran kartı ya da sadece ekran kartı mı sorum bu kararsız kaldıklarım şunlar:

ASUS GTX 1070 OC ile i5 7600K ya da 2K monitör. Diğer seçenek ise ASUS GTX 1080 OC. Arkadaşlar oyunları uzun müddet ultra ayarlarda oynamak istiyorum. 60 FPS üstü olsun istiyorum sizce ne yapmalıyım? Çok kararsız kaldım gerçekten yardımcı olun lütfen teşekkürler.
Kanki nVidia bugu buldum. 2300 TL GTX 1080 ben sipariş verdim bekliyorum. Istersen bir bak vergi iadesi belli değil 2300 TL'ye geliyor. Aorus modeli.

https://www.amazon.com/gp/aw/d/B074...=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=gtx+1080

Arkadaşlar GTX 1080 istiyorum gelecekteki çıkacak oyunları üst ayarlarda oynamak istiyorum. En ucuza nerden bulabilirim ve işlemci sıkıntı olmaz demi ? Ben Asus GTX 1080 OC modeli ya da Zotac GTX 1080 AMP EXTREME düşünüyorum ama tabiki başka önerileriniz varsa söyleyin teşekkürler.

Arkadaşlar GTX 1080 istiyorum gelecekteki çıkacak oyunları üst ayarlarda oynamak istiyorum. En ucuza nerden bulabilirim ve işlemci sıkıntı olmaz demi ? Ben Asus GTX 1080 OC modeli ya da Zotac GTX 1080 AMP EXTREME düşünüyorum ama tabiki başka önerileriniz varsa söyleyin teşekkürler.
GTX 1080 alabilirsin. İleride bir müddet para biriktirip monitör alır keyfine keyif katabilirsin.

Bütçem en fazla 3500 küsür eğer monitör 60 FPS düşürmez ise alabilirim ama olacaksa en fazla FPS değerlerini almak istiyorum teşekkürler.

Öneriniz var mı arkadaşlar ?

Arkadaşlar yardımcı olur musunuz ? İşim acil :D

Vatan gerçekten çok pahalı önerebileceğiniz site var mıdır ? GTX 1080 markası önerir misiniz ? MSI dışında olursa sevinirim çok teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı