GTX 1070 marka seçimi

Zotac ya da Evga. Hem Evga'nın fiyatı düşmüş 1880 TL olmuş kaçırma derim.

Bende Zotac, EVGA ve Asus arasında kaldım sizce hangisi veya Founders Edition nasıldır?
Birde Zotac'ın iki tane modeli var biri AMP! Edition diğeri ise AMP! Extreme Edition ve bu model daha iyi ama vatanda yok benim de tek alabileceğim yer vatan bunu sorgulamazsanız iyi olur.

Sistemin geri kalanı şu sekilde:
Eki Görüntüle 174824
Konuyu dağıtmak gibi olmasın ama gereksiz parçalar var gibime geldi:X3:. Ama o parçaları bilerek aldınız sanırım :p

Tüm modeller arasında neredeyse performans farkı yok, o yüzden acaba hangisi daha fazla performans verir diyerek seçim yapılmamalı. Aynı şekilde zaten hepsi aynı performansı veriyor, o halde en ucuz olanını alayım dememek gerekir, kısmi açıklaması aşağıda.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Türkiye şartlarında yazılımsal, fiziksel, garanti ve servis...vb özelliklere bakarak seçim yapmak en doğrusu olur. Bu ve benzeri kriterlere göre marka seçilir, ardından o markaya ait modellerden birisi seçilir. Türkiye'de bu kriterleri bize en iyi sağlayan markalar hangileridir çok iyi araştırmak gerekiyor! Bazen fazla para vererek verdiğin parayı garanti altına almış oluyorsun. Çok ucuza alırsın ama yinede 1.500 lira üzeri olur, sadece diğerlerine göre ucuzdur. Bir sorun çıktığında o verdiğin paranın garantisi olmalı!

Son düzenleme:
Evga bana göre en iyisi şu zamana kadar asus msi gibi markalarin çoğunu kullandım en başarılı olanı evga olarak gördüm. Evga hem soğutması hemde performan olarak daha iyi sonuçlar aldım. Ama dediğim gibi bu benim kendi kişisel düşüncem.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı