GTX 1070 marka seçimi

Bende Zotac, EVGA ve Asus arasında kaldım sizce hangisi veya Founders Edition nasıldır?
Birde Zotac'ın iki tane modeli var biri AMP! Edition diğeri ise AMP! Extreme Edition ve bu model daha iyi ama vatanda yok benim de tek alabileceğim yer vatan bunu sorgulamazsanız iyi olur.

Sistemin geri kalanı şu sekilde:
Screenshot_2016-07-19-15-45-22.jpg

Zotac haricinde hepsini alabilirsin. Zotac kötü bir marka değil ancak diğerleri kadar iyi değil. Asus, Msi iyidir ancak Evga, Nvidia' nın bana kalırsa göz bebeği. Bu arada Asus' a kötü diyen arkadaşların nedenini öğrenmek isterim.

Zotac haricinde hepsini alabilirsin. Zotac kötü bir marka değil ancak diğerleri kadar iyi değil. Asus, Msi iyidir ancak Evga, Nvidia' nın bana kalırsa göz bebeği. Bu arada Asus' a kötü diyen arkadaşların nedenini öğrenmek isterim.

Ben de Zotac'a neden 'diğerleri kadar iyi değil' dediğini öğrenmek isterim. İnternetteki incelemelerde iyi yorumlar yapılmış.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben de Zotac'a neden 'diğerleri kadar iyi değil' dediğini öğrenmek isterim. İnternetteki incelemelerde iyi yorumlar yapılmış.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yani çok bir fark yok sadece Asus veya Msi tercih edeceğim için yazdım. Yoksa kalite farkı çok azdır. Ama Evga derseniz diğerlerinden biraz daha iyi. Eğer bütçeyi biraz daha açabilirse ben sadece Evga derim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı