GTX 1070 Monitör önerisi

GTX1070 için 2560x1440 (2K) veya 144Hz bir monitör şart. Diğer türlü istediğin verimi alamayacaksın karttan.
2K monitör veya 144Hz monitörler 1200TL'den başlıyor. Bütçen yetmeyecektir bu yüzden.

İkinci el almayı düşünmelisin derim. 2K monitör ile GTX1070 tadından yenmez.

@Neutral @ShadYaqz Beyler kusura bakmayın kayıt olduğumdan beri yetki kısıtlaması sıkıntısından kurtulamadım. Kısaltmaları büyük yazmam gerekiyormuş
Şimdi konuya geri dönecek olursak bahsettiğiniz konuya baktım biraz 2k monitörler en aşağı 1500 lira. Onların da tepki süreleri memnun edici değil. 2000 lira vermem lazım ki en az anca mutlu edebilsin beni. 24" 1ms 144hz 1080p düşünüyorum çünkü 2k ya para yettirebileceğimi sanmıyorum. Bu durumda yine önerilerinizi bekliyorum. Birde şeyi sormak istiyorum, 27" 1080p alırsam rahatsız edici bir durum olur mu görsel açıdan? Şunları buldum uygun olarak;
AOC G2460PF 24" 1ms (Analog+DVI+HDMI+Display) Full HD Oyuncu Fiyatı

Asus VG278HV 27" Full HD 1ms 144Hz HDMI/DVI/Analog (Gaming) Oyuncu Led Monitör - incehesap.com

ASUS VG248QE 24'' 144Hz 1ms Full HD 3D Oyuncu Monitörü Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da

@ShadYaqz Bilgisayar masasından tut ekipmanından koltuğuna kadar 8000 TL bütçem var hocam toplam. Fazlası olsa dediğini yapabilirdim. AOC bana da daha hoş göründü bakalım artık.

@ShadYaqz Bilgisayar masasından tut ekipmanından koltuğuna kadar 8000 TL bütçem var hocam toplam. Fazlası olsa dediğini yapabilirdim. AOC bana da daha hoş göründü bakalım artık.
Viewsonic VX2778-SMHD 27" 5ms (HDMI+Display+miniDisplay) Fiyatı Bu iyi gibi gözüküyor 5MS ama bu bütçe için en uygunu sanırım bu. Eğer 1MS istiyorsan ve bütçeni 1700 yapabiliyorsan, AOC Q2778VQE 27" 1ms (Analog+DVI+HDMI+Display) WQHD Led Fiyatı üstte attığın monitör 1700 TL idi ona dayanarak bunu önerdim.

@Heiwa 5ms ile 1ms arasındaki farkın ne denli ayırt edilebilir olduğunu bilmiyorum. Yani aradaki fark nasıl etki eder, rahatsız eder mi daha önce kullandığım monitörlerin böyle değerlerini hiç araştırmamıştım. Bilgi sahibi olsam en azından ona göre şekillendirebilirim alacağım monitörü ama işte bilgi eksikliği. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…